Motoru muayeneye goturecegim fakat kafama bir soru takildi. Motorun arka kirmizi lambasi kontak acikken calisiyor. Ancak frene basildiginda yanmasi gereken lamba calismiyor. Muayeneden gecebilmiyim bu sekilde.
Motoru muayeneye goturecegim fakat kafama bir soru takildi. Motorun arka kirmizi lambasi kontak acikken calisiyor. Ancak frene basildiginda yanmasi gereken lamba calismiyor. Muayeneden gecebilmiyim bu sekilde.
normalde geçemessin benimde başıma geldi yanmadı muayne sırasında.. eleman bu soğukta geldin bidaha getirmeyeyim seni die ..es geçti...
[QUOTE=brtvrdrl;3110598]Motoru muayeneye goturecegim fakat kafama bir soru takildi. Motorun arka kirmizi lambasi kontak acikken calisiyor. Ancak frene basildiginda yanmasi gereken lamba calismiyor. Muayeneden gecebilmiyim bu sekilde.[/QUOTE ]
zaten bi baktıkları far,stop lambaları vs hiç sanmıyorum dostum
Musuri tutukluk yapmistir. Arka fren pedalindan itibaren takip et oralarda bir elektrik switchi bulacaksin. Dugme gibi birsey. O takili kalmistir. Elinle duzelt sonra wd40 sik.
@mezit ben para vermeden hallettim. O musur kolay kolay bozulmaz ama oksitlenir. El ile duzeltip (gercek) wd40 sikinca omurluk olur.
Pas sokucu sprey ama bu marka elektriksel donanima zarar vermiyor. Bujilere bile sikmisligim var arabada su almasin diye.
aklımızda bulunsun.. bide mobildenmi yazıyon sıkma olayını yazınca baya bi erotiğe bağlanıyor
Birde nette rastladim. Motorun yan ayagi acildigi zaman motorun hareket etmemesi gerekiyormus galiba. Arkadasta bi motor var ayagi actiginda motor stop ediyor. Bende bu sistem yok sikinti olurmu ?
Tüm ışıkların çalışması gerekiyor.
Bazı yerlerde direksiyon kilidinede bakıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)