Merhabalar. Bugün yeni bir kask aldım . Ve şuan kullandığım kask boşta kaldı. Evin bir köşesinde duracağına bir insanın işine yarasın dedim.
Önemli not : Bu kaskla ufak bir kaza yaşadım fakat kaskı inceledim herhangibi bir çatlak vs görmedim. Zaten düne kadarda ben kullanıyordum. Yinede bir düşünün derim.
Kaskta iridyum vizör var. Güneşte çok işe yarıyor. GDR nin çene açılır modelidir. 150 tl civarı bir fiyata almıştım.
Kaskın kime gideceğini çekilişle yapıp yayınlayacağım , kesinlikle özel mesaj atıp sizi kayırmamı beklemeyin. Özel mesajlara bakmayacağım çekilişin sonuna kadar.
Kaskı kargoya KARŞI ÖDEMELİ olarak vereceğim . Yani kargo parası size kalıyor. Malum öğrenciyim elimden bukadar geliyor. Zaten 10-15 tl arası tutar. Bursada oturuyorum yakın olursa oturduğunuz yer bu fiyat düşer tabiki.
Kaskın bedeni xl (61-62) bedendir.
Son olarak , çekilişe girmek isteyenler bir liste şeklinde yazarlarsa sevinirim . Her yeni çekilişe katılmak isteyen önceki isimleri kopyalayıp sonunada kendi nickini ve oturduğu şehri ilave ederse karışıklıktan kurtuluruz.
3-4 ağustosta sonucu açıklarım . en yakın zamanda da kaskı kargoya veririm.
1-2 resmini atayım kaskın.