Pekala.. İnşallah
çekilişi çekeceğim birazdan , artık isim yazmayalım lütfen ...
Nefesler tutuldu herkes gelecek sonucu bekliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Beko12345 404 not found
gerçekten ihtiyacı olan birine gider inşallah. şimdiden hayırlı olsun.
Belli oldu ... şimdi ss alacağım onu yapıştırıp burda paylaşacağım.
ss yi aldım fakat masaüstüne yapıştıamıyorum ? nereye yapıştıracağım resmi ?
Hızlı cevap yerinden insert image url yi yapıştırcaksın abi
benim karekterimi bilebiliyormusun bence öncelikle beleşci kelimesini her yerde kullanma benim yada herhangibi birinin agırına gider benim senle bir alıp veremedigim yok sadece beleş kelimesine gıcık olan bir insanım ben benim karekterimi kişilimi bilmeden konusma benim düşmanım bile gelse kapım acıktır asıl sen beni yanlış anlamışsın..... mutlu abi ama eger benim yazdıgım kötü bişeyse burda yazayım özür dilerim mühim olan beleşlik degil kardeşliktir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
bu yazdıgım yorum düşünce vs. için forumdan uzaklaştırıp atabilirsiniz...
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
Yahya hele bir dur sakin ol buluttan nem kapmışsın sana bi laf eden olmamış ki
yahya kardesım benı bıkez daha uzdun su mubarek gunlerde.bız arkadasın hastasıyız bak gelıboludaymısın yakınsında yanı.bende karacabeylıyım.gercekten ıhtıyacın varsa 2 tane kask evın bır kosesınde oylecene duruyo.yaz adresını gondereyım ptesı.kargon geldıgınde fotosunu koy bıde tesekkur mesajı yaz bu kadar......
on yargıyı kır yanı benım orda anlatmak ıstedıgım baska,sen baska alemdesın yapma gozunu sevyım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
selamlar ben 3 gün önce güç bela biriktirdiğim parayla mondial drift sahibi oldum öğrenciyim 19 yaşındayım arkadaşlar abiler bana ekipman olarak kullanmadığınız şeyleri yolluyabilirseniz işim görülür
cep numaram:05346152565 melih gökçek özbek
bursa da yaşıyorum
saygılar
Terbiyesiz mi oldum şimdi ben? "Motosikleti: para biriktiriyorum alacağım inşallah" mı yazanlara kask gerekli sadece? Her yönüyle konuya hakim olmadan, bilmeden, sormadan "TERBİYESİZ" kelimesini kullanmanı yanlış buluyorum.
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Yok abi bak benim senle bir alıp veremedigim yok forumdan tanıyan olduysa beni zaten bilir beni sadece ben orda karaktersiz yazdıgın bide belesci kelimesine canım sıkıldım kask pra ile alınabilir ama dostlugu alamazsın kalbini kırdıysam ozur dilerim abi ben sadece yazdıklarına canım sıkıldı yoksa ben bırdaki herkezi abim kardesim gibi goruyorum ama sunu bil icimde kotu bir niyet yok olmazda zaten ama dedigim gibi kalbini kırdıysam gercekten ozur dilerim
Bana ulasmak isteyen geliboluya yolu dusen arkdaslar numaram 0543 811 02 46 mesaj atın caldırın fark etmez ararım yardımcı olurum hic cekinmeyin bir oglunuzu bir kardesinizi arar gibi arayın.
Not telefondan girdim yazdım kelmiw harf eksikligi olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Yahya kucukberber 05438110246 canakkale gelibolu
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
artcı kaskı yapmanı tavsiye ederim o kaskı. bi arkadasın biner yada sevgilin olur sureklı bınme durumu olur yeni kask masrafı acma kendine
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)