Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba yardım ve tavsiyelerinizi istiyorum

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar bir motor hastası olarak sizden yardım istiyorum. daha önce 2 sene kadar 150 cc çin malı bir scooter kullandım ve çok seviyordum fakat memur olunca memlekette bırakıp gelmek zorunda kaldım ve ben bırakınca da annem komşulara hediye etmiş. a2 ehliyetim yok onuda 2 kasım da ki sınavda alacam nasip olursa. yalnız motor konusunda ikileme düştüm sizden bu konuda yardım istiyorum. Gümüşhane de yaşıyorum ve aklımda uzun geziler ve işe gidip gelmek var. iki motor arasında hala kararsızım kış yaklaştığı için motoru seneye bahar da alacağım ama şimdiden karar vermek istiyorum. çünkü ona göre bütçemi ayarlamam lazım. aklımda ki ilk motor HONDA CBF 150. diğer motor ise kymco 250 scooter. Bu motorlar hakkında yakıt bakım ve performans hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Sizce hangisini almam lazım. herkese çok teşekkürler
    4 teker bedenimi 2 teker ruhumu hareketlendirir
    hayat ya 2 kişilik yaşanır ya da 2 teker üstünde yaşanır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Kymco Xciting 250i Aynı hızlarda Cbf150 ile nerdeyse aynı yakar. Performans rahatlık sağlamlık bakımından şüphen olmasın sahibinden.com daki yüksek km kymcolar sağlamlığının ispatıdır.
    rsomuncu bunu beğendi.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)