Ehliyette galiba gözlüklü yazıcak
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 19:48
sedici adlı üyeden alıntı
gidiyorsun bir hastaneye "ehliyetteki gözlüğü sildirmem lazım" diyorsun sağ göz 10/10 sol göz 10/10 şeklinde heyet raporu alıyorsun, ücreti hastanenin insafına kalmış, sonra gidiyorsun trafiğe yeni ehliyet kartı için başvuru yapıyorsun, yeni sağlık raporunu da veriyorsun eski ehliyetini de veriyorsun, yoğunluğa göre birkaç saat içinde yeni ehliyetin protezsiz gözlüksüz olarak eline geçiyor, bir gün dinlen yarın koşarsın geçmiş olsun
abi iyi güzel diyon da bugun gittim sürücü kursundan dosyaları aldım haftaya pazartesi falanda savcılık falan kagıdını tamamlayıp trafige gidicem saglıık raporu için 50 lira vermiştik yine mi vercem o parayı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 20:27
motorcrus adlı üyeden alıntı
:D belli mi şeffaf lens kullanıyorum hiçte belli değil ama ben takıyorum çünkü gözlükten daha rahat ettiriyor
her tür lens bakıldığı zaman belli olur. lensler göz bebeğinden büyüktür ve çok ince bir halka şeklinde anlaşılır. polis yakından baktığı an anlar lens var mı yok mu diye.
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
01 Ağustos 2013, 23:43
benim bildigim polisler anlamıyo doktor degil ya bunlar
-
02 Ağustos 2013, 00:06
benım teyzeogluda gozluklu ama polıse yakalandı...kılıtlemısler cezayı...
-
02 Ağustos 2013, 00:06
İzmir İl Temsilcisi
sedici adlı üyeden alıntı
gidiyorsun bir hastaneye "ehliyetteki gözlüğü sildirmem lazım" diyorsun sağ göz 10/10 sol göz 10/10 şeklinde heyet raporu alıyorsun, ücreti hastanenin insafına kalmış, sonra gidiyorsun trafiğe yeni ehliyet kartı için başvuru yapıyorsun, yeni sağlık raporunu da veriyorsun eski ehliyetini de veriyorsun, yoğunluğa göre birkaç saat içinde yeni ehliyetin protezsiz gözlüksüz olarak eline geçiyor, bir gün dinlen yarın koşarsın geçmiş olsun
bu türkiyede herşeyin çaresi var
-
02 Ağustos 2013, 00:30
Bekozade adlı üyeden alıntı
benim bildigim polisler anlamıyo doktor degil ya bunlar
ben de dr değilim ama lens olup olmadığını anıyorum
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
02 Ağustos 2013, 00:36
gözleri çizdirdikten sonra sağlik oçağindan sağlık raporu alsam düzeltirler mi
-
02 Ağustos 2013, 00:43
benimde gözlüklü yazıyor ancak şimdiye kadar gözlük yokkenki çevirmelerde sıkıntım olmadı yazları açık kaskla gözlük sorun olmuyor ancak kışın kapalı kaskla kullanışsız oluyor çünkü insanın yüzünden yolda hareket halindeyken kayıyor çıkıyor vs. vs. daha bi riskli oluyo sanki ama yazın açık kaskla kıpırdadıgı anda düzeltme ihtimaliniz var ancak kapalıda zor
çizdirme olayına gelince öyle hemen doktor çizdiricektim demekle olmuyor çizim işlemini şişe dibi gibi gözlük takan ileri derece bozuk olanlarda uyguluyorlarhaa paran vardır çok el altından para verip doktora ancak o şekilde yaptırabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
benım teyzeogluda gozluklu ama polıse yakalandı...kılıtlemısler cezayı...
gözlüksüzmü yakalanmış anlıyamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)