boyutunu yeni başlayana göre değilde cc küçülten adama göre yaparlar ve ona göre şekilli şukkullu tasarlarlarsa alırız.ama bunla yağlayalım, büyük cc için yer hazırlayalım derdindelerse saolsunlar çok var öyle yapan, bmw eksik kalsın.
BMW & TVS ortaklığı umarım Türkiye motosiklet pazarında 500cc altı motosiklet segmentinde alım gücü düşük (maddiyatı ön planda tutan) bizim gibi orta gelirli insanların faydasına modeller ile karşımıza çıkar...
Temennim bu yönde fakat zaman ne gösterir bilinmez
Untulmamalı ki ülkemizdeki yüksek vergi oranları, fahiş sigorta poliçeleri motosikleti araba karşısında ekonomik alternatif gören tüketicinin belini büküyor
Hele ki gişelerde 1. sınıf araçlar ile aynı kefeye koyulmamızı ve aynı ücret tarifesini ödemeye mecbur bırakıldığımızı hiç saymıyorum bile...
2014 te piyasa kızışacak
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
bmw nin tvs ile anlaşmasının haberinde geçen bir yazı
Hindistan’da üretilecek yeni motosikletlerin, 2015 yılında piyasaya çıkacağı söylenirken, ortak geliştirilen modellerin hem BMW hem de TVS markalarıyla satılacağı, ancak markalara göre değişiklikler taşıyabileceği belirtiliyor. BMW, daha çok 500cc üzeri hacimli motora sahip motosikletler üretirken, TVS, 2 milyon adetlik üretimle Hindistan’ın önemli üreticileri arasında yer alıyor.
bmw 100 cc bi cup çıkarırsa hiç düşünmeden elimdeki lifanı satıp alırım. nede olsa bmw
İlginç , on karakter
15 binde aşağı olmaz vergi dilimine takılır ve siz alamazsınız...
ha ben alırım ınazumayı satarsam üzerine 5 koyarım alırım...
Şimdiden hayal edebiliyorum bile topic'i
""Honda Cbr 250R mı yoksa Bmw 250R mı acaba hangisi alayım yardım edin ""
İşte başlık bu :D
bmw 250r görüntüsü güzel olacagı kesin ama fiyatını bilemicem tahmin edebiliyorum :D
# motosikletle.blogspot
dostum biz proje asamasinda 300 cc.yeni bir modelden bahsediyoruz sen hala 600 cc.10 yila yakin bir suredir piyasada olan fazer in propagandasini yapiyorsun.fiyat performans orani ise su an icin dogmamis cocuga don bicmekle istigal, daha ortada fol yok yumurta yok.fazer tabikide iyidir zaten kendisini kanitlamis bir makina ama olay fazer degil,mevzu bmw nin dusuk cc.de pazara girecek olmasi...sapla samani birbirine karistirmanin manasi yok.
sana cevap veren yok ki..
adam alıntı yapmış bişi atmış ortaya cevapladım.
propaganda yapanda yok. fiyat fazla olursa ki olur. o fiyata alternatif olacak bir cok motosiklet var, mesele bu.
motosiklet piyasasına bmw a modeliyle 300 cc hintli ortagıyla motosiklet yapacak, fiyatı kawasaki civarlarında olacak..
marka saplantısı olan insanlar kullanır diyorum.
mantıklı olan şudur kanımca
fiyatı makul tutarsın 13 bin lira olur. ya gidip ceset 600 lüğe bininceye kadar sıfır bmw alırım 300lük.
ama fiyat abartıya kaçınca alternatifler cogalıyor.
kawasaki z motodan cıksa biri deseki ninja 300 şu adet sattı ninja 250 1 yılda bu kadar satıyor diye bi genelleme yapsın,
vergi ötv 300 cc için yüksek fiyat artınca kafa karışıyor..
şimdi anladın mı ne demek istediğimi?
# motosikletle.blogspot
sakin ol ters yapma dostum, burda yorum yapiyor olman otomatikman herkese cvp vermen anlamina gelir ki konuyu acan benim dolayisi ile gayri ihtiyari muhatabinim...ben senin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum da senin benim ne demek istedigimi anladigini sanmiyorum...ben diyorum ki en alt sinif modeli 30 bin TL olan BMW nin dusuk cc.de pazara girecek olmasi pazara hareket getirip rekabet yaratacak olup bunun bize yarar getirebilecegidir.hele heleki tvs ortakligi ile bu segmentte bir model uretilirse ki durum bunu gosteriyor uretim maliyetlerinin daha dusuk tutulup fiyatin makul seviyelerde olabilecegi gibi bir durumda soz konusu.vergi dilimi vs.tamam 2 katina cikacak belki ama topu topu 200 TL vergisi olacak yani yillik 1-3 yas arasi modelde 100 TL veriyosan 200 TL de verilemeyecek bir meblag degil.Kawasaki oyle yapmis boyle yapmis o, o markanin Turkiye deki yanlis stratejisidir ki kendisi favori markam olur.O na bakilirsa bende 15.000 TL olsa su an gider o paraya hatta daha asagisina 2.el temiz bir er6-n alirim...Mevzu farkli, konu BMW nin buna uyanip dusuk cc.de arzi yaratma istegi ve bunu yaparkende rakiplerinin yaptigi hatalari yapmamak icin bu segmentteki kullanicilarin goruslerini dikkate almasi...yoksa bende kendi adima 300 cc.motora 15 bin zor veririm ama yinede neden olmasin? simdi sen anladinmi ne demek istedigimi?
Ne yalan söyleyim...
15 civarı bir paraya 300 cc bmw almaktansa kız gibi 600 fazer alırım...
Yakıt ta çok ahım şahım farketmez...
Ayrıcana hasanım sıcak havalarda hiç pişmedim ya....
Her motoru er6 sanma...
Er5 te sıcak oluyordu ama Fazerde o sorun yok...
Bir de şu var...
0 Bmw alacaksın servisin kucağına oturacaksın....
Aman seninki 300 cc 650 liklerin yarı parasını ver yok...
Adamlar pisiklet yapsa fiyat, servis aynı be Hasanım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)