Tekrar okudumda su olayını biraz fazla abartmışım
Ehliyetsiz motor kullanmanın cezası 1.400 küsür TL
Kask takmamanın cezasını ise hayatınla ödeyebilirsin. Kaskını markete giderken bile tak, ben öyle yapıyorum... Sende yap,
Çin lastikleri naylon olduğu için acayip yakıyor. Örnek vermek gerekir ise şu yaz aylarında esnaflar dükkan önünü sularlar, bilirsin. Ufak bir fren, gaz, hafif sola yatırmada yeri boylaman garantidir. Bu yüzden ıslak zemin görünce frenlere asılıp yavaşla. Şimdiden söylüyorum, yarın bir gün kaza yaptım diye konu açma diye...
Ben sağanak yağmurda ronny dediğim motorla uzun yollar aldım. Üzerinde paten yaptığım lastiklerim vardı... Otoban olduğu için, dümdüz yol bir sorun çıkmadı. Ama şehir içerisinde ister istemez dur-kalklar oluyor. Hafif gaz verdiğinizde veya dönemeçlerde arkayı attırabiliyorsunuz... Ben adabımla çok dikkatli giderim-takip mesafemi ayarlarım derseniz sorun yok.
2.500 tl altı çin malı olmayan motor bulamazsınız. Bu yüzden çin alıcaksınız
Windy hakkında çok çok bilgim yok. Kanuni bölümünde konusu mevcut. Konuyu okuyarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz
1.000 lira verip 500 Tl de masraf yapıcaksanız eğer hiç bulaşmayın. Size cartı curtuyla düzgün bir motor fiyatına gelicektir muhtemelen.
Az kilometre yapmış 2011-2012 modeller tercihiniz olsun. Çin malı sonuçta
Çin diye gözünüzü korkutmayın sakın. Bende çin sahibiyim ve çok memnunum. Gerek parça fiyatı, gerek yakıt, gerek sağlamlığı !