utunulmasın, izlensin, yol göstersin, küpe olsun kulaklara, bilirim paylaşıldı daha önce ama ben yine paylaşayım. çünkü foruma her gün yeni birileri üye oluyor.
utunulmasın, izlensin, yol göstersin, küpe olsun kulaklara, bilirim paylaşıldı daha önce ama ben yine paylaşayım. çünkü foruma her gün yeni birileri üye oluyor.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
CBF mi YBR'mi videosu yapmadan, başlangıç motoru soruları bitmez
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
scoterlar da pek haz etmiyor insan illa başladın ya cub ya da debriyajlıyla başlıyor
Ne yapı kebapcı motoruylamı baslıcam sımdı ben ? Peeh . Başlarım oyle işe
Arkadaşlar selam,vitesli motorda hemen hemen hepsine aşinayımda,250-300 cc veya çılgın olmucak ona yakın düzeylerde 400-500 cc güzel yakışıklı scooter neler var piyasada alınabilecek heybetli olmasın,maxi diyolardı heralde onlara :D 10 bin liraya kadarda limit olabilir konu gerçekten yeni gelenlere güzel olmuş bu arada arama butonunu nükleer bomba sananlar var :D
bu ne ya bisiklet sürüyorsan bunu da sürersin deyip oturur oturmaz dip gaz verip duvara toslama örnekleri var bir sürü bunu bildiğim halde bir arkadaşımı kıramadım motoru verdim çok şükür sol tarafındaydım var gücümle arka freni sıktım adam dip gaz yapmıştı bu arada :(
ehliyeti alıcam sonra ki aşama şu, aklı başında biri olarak şöyle bi hedef çizdim kendime siz ne düşünürsünüz? evliyiz çoluk çocuk var..yaş olmuş 34.. ama motor hep içimde bir uhde,
1- 100 lük cup-- çinlilerden bişey olur (mondial, salcano, motoran) === vitesli için ilk adım
2- 125 lik commuter -- yine çinli ( salcano wolf s ) === vitesli kullanımı
3- 250 lik cruiser (hyosung GV250 ) === mutlu son...
ikinci sorum da sizce 2 tercihi mi salcano wolf s yerine kt 125, kanuni seyhan - bora tarzı bi geçişle mi yapsam, duruş pozisyon, oturma ve denge bakımından..?
evliyim diyorum ;) önce eşimi cup a ikna ettim... sonra sonra hyosung a geçiş yapıcam yoksa bana 9500 TL yi birden verdirir mi sanıyorsun... arada ona araba alıcaz.. masrafım çok yani kardeşşş..
Cub alacağına doğrudan 2. el vitesli 125'lik bir şey al o zaman, seneye "hanım otobanda yetmiyor bunun gücü, sıkıştırıyorlar, az daha kuvvetlisini alıcam" der, GV250 alırsın Yalnız 300-500 neyse ayırıp eğitimi al mutlaka.
cub ı 2. el alıcam zaten trafik tecrübem yok biraz trafik tecrübesi kazanayım... ehliyet 550 tl, koruma ekipmanları 500 tl, temiz bi motor 1500 tl bide sürüş eğitimi 500 tl ohoooo... o 1500 tl yi ikici el bile olsa GV250 ile yer değiştiremem...ben yavaştan GV250 nin altyapısını hazırlıyorum hiç çaktırmaya gerek yok
salih_t
mümkün olan en ucuz ve elden çıkarması en kolay 2. el 125-150 lik bir motor alıp sonra gv 250 ye geçebilirsin
sen kütüksona bakma, ilerde büyük motorcu olacam diyen herkese mobiletle başlamasını öneriyorum
teşekkür ettim...büyük motorcu olmak istemiyorum sadece ss motorlarla hiç işim olmaz, hız sevmem...istediğim belli..motor sesi dinleyerek gezinti yapmak.. motoru muhafaza etmekte başlıca sorunum olucak..öncelikli cub demem ondan..bi uğraşayım bakalım nasıl oluyor...sonrasını bi şekilde halledicem artık...
Hah, ehliyet direksiyon sinavina girmeye, hayabusa ile gelen gordu bu gozler, gecen hafta sonu...
Yazili sinav gunu okulun bahcesi motosiklet otoparkina donmustu.
Aslında bende onu yapıcam bu gidişle. Ankara'da bir çok kursla görüştüm +A2 için.. Motor kullanmayı bilmiyorsanız kayıt edemeyiz diyorlar.. yada hızlandırılmış olarak sınav gücü 15-20 dakika göstereceklermiş.. ders yok, yazılı sınav yok, sürüş eğitimi yok.. aldığınız 250-300 tl ne için diye sordum.. kontenjan işgal ettiğimiz için o parayı alıyorlarmış... saatlik sürüş eğitimi ekstra 40-50 TL arası...
şeytan diyor git al bi motor ufak ufak öğren... sınava da kendi motorunla git
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)