adamın sıkıntısı honda nedendir bilinmez.
adamın sıkıntısı honda nedendir bilinmez.
helal olsun diyelim. Direnmeye devam
vallahide billahide helal olsun kardeşime ne güzel çalışıp helal lokms ile hayallerine ulaşmak istiyor
satoyama sen harbiden düşüncelerini ya nazikçe belirt yada yorum yapma.şöyle bir baktım ne kadar inciterek yazmışssın kelimelerini.çocugun hayali cbr250r sen bam telini anlatıyorsun ve bu kadar insan yorumunu ayıplıyorsa sorun sendedir birader
Bu arada sayotoma
asıl derdim bisiklet galiba. bisiklet görüntüsüne yakın motosikletleri seviyorum. hem ss lerin yeri pistler değil mi.
İnsanı yaşatan hayalleri ve sahip olamadıklarıdır. Burak kardeşimizin bir hayali ve sahip olmak istediği bir şey var. Hayat onun için keyifli olsa gerek. Umarım istediğine kavuşur, hak ediyor çünkü.
Eğer bugüne dek okuduğum yazılardan karakter analizi yapacak olursam, her iki arkadaşta hak ediyorsa birini kırabilir, hak etmiyorsa çok zor.
Yani şu durumda gereksiz yere ortamın daha fazla gerilmeyeceğini düşündüğümden gönül rahatlığıyla takip ediyorum konuyu
_ @Deryali, hedef harika -> 1 günde 3 deniz
Arkadaşa da helal olsun, onun yerindeki birçok kişi "ahanda bikaçyüz te le oldu" deyip dökülen bişey alır, kasksız falan yardırırdı. Ayrıca CBR da laf yiyecek bi motosiklet değil be abi, okadarda yapmayın
Kavun hiç sevmesemde, yolum düşerse bu arkadaştan kavun almazsam ne olayım
50 TLX170 şu koşullarda benim mantığıma ters, iyilikten çok kötülük yapmış gibi hissederim katılırsam Kamyonetin alayını alalım deyin varım
@satoyama mustafa kardeş,
adam hayaliyle çalışıyor kavun satıyor, karpuz satıyor helal yolla bir motosiklet almaya umut ederek çalışıyor.
belki de forumu takip ediyor da olabilir,
insanların umudunu hayalini yıkma,
sen adama cbr 250 boyun agrısı yapar , inazuma al, cbr dandik dediğin anda,
gencin tüm hayallerinde oluşan motosikleti mahvetmiş olacaksın, ilgisini umudunu dagıtacaksın.
genç calışsın parasını kazansın parasını tamamlasın. o zaman istediğin tavsiyeyi git ver.
Bu güzel kardeşimi takdir etmekle beraber motosikleti ne amaçla almak istediği hakkında biraz sohbet eder muhakkak racingden vazgeçirmeye çalışırdım. O motorun ona pek uygun olmadığından bahsederdim ve duasını alırdım.
Tıpkı yıllar önce enduro almak istediğimi söylediğimde ne amaçla biniyorsun motora dediklerinde endurodan vazgeçirmeleri gibi.
Hayallere saygımız var uyarmaya da hakkımız var, tıpkı motorcu büyüklerimin beni uyarmaya hakkı olduğu gibi.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok güzel inşallah hayallerine kavuşur kazasız belasız kullanır motosiklet aşkı adam kavunda sattırır amelelikte yaptırır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
''adama (çocuğa) cbr 250 boyun agrısı yapar , inazuma al, cbr dandik dediğin anda'' hatalı aynalamış olursun. ebeveynleri sıklıkla bunu yapmamışsa o büyümüştür samimi konuşabilirsin.
En doğru yorumu yapmışsınız. Ama enteresan biçimde konu bir yana bırakılıp 30 kişi sizi eleştirme yoluna gitmiş. Maalesef böyle birşey her konuda var bu sitede. O yüzden serbestçe tatlı hoş ve faydalı sohbetler mümkün olmuyor.
Yorumunuz yanlış olsa bile eleştiri olumlu yapılmalı veya kişiye saldırmak şeklinde değil de fikir ifade etmek yönünde olmalıdır. Ki yapılan en doğru yorum da sizinkisi.
Ha, buna katılmayan da düşüncesini ifade eder ve okuyanlar da hangisini benimsiyorsa o fikirden faydalanır.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Banada para toplayın bari 50 kısı 50 tl atsa alırım motorumu :D
adaşım seni hiç tanımıyorum önce bunu belirtmek isterim. ve hislerime tercüman olduğun için teşekkür ederim.
kimsenin hayalini baltaladığım yok aslında "ulen ne yapıcan motoru cbr ı, git araba al " mı dedim? ki böyle bir mantığım olursa benim gibi adamı bu foruma sokmasınlar. gıkım çıkmaz. biz bu ülkee motosikletle bir mücadele veren insanlarız kendi adıma ben 1991 yılından beri bu meretin üzerindeyim.
doğru söyleyen 9 köyden kovulur ama hakaret edilmez bu adaptandır. karşındaki adam 33 yaşında da çıkar 43 yaşında da çıkar forum bu tanımadığın adama kalkar bir laf edersen sonra pişman olmayacaksın.
evet forumda hiç bir konu tartışılamıyor, millet o kadar dolu ki ufacık ters bir anlaşılmada hemen kötü sözler hakaretler sarf edilebiliyor. (yönetim sanki çekirdek almış izliyor hissiyatı va bende)
ben kalkıp deseydim ki!
"burak kavun satıyon ailenin durumuda belli kardeşim, sen boşa hayal kurma sen en iyisi git çinli cub al onunla hevesini gider zaten seninde sosyo kültürel yapına bu uyar" diye bir yorum yazsam tamam benden ukalakası yok bu forumda kabulüm.
ben motorcuysam ve bu işin eğitmenliğini yapmaya soyunmuş bir insansam, her motora binecek ve başlayacak arkadaşıma kardeşime doğru yolu göstermekle yükümlü hissederim kendimi.
neye gülüyorum biliyormusunuz; şu ülkede feleğin çemberingen geçiyorsun, kafanın üzerinde mermiler dans ediyor, ölümlerden dönüyor can alıp veriyorsun, 7 yıldır forumda ve buluşmalarda asla kimseye büyük küçük saygısızlık etmiyorsun, adamın biri kalkıyor tüm temiz duygularınla yazdığın bir yorumu alıntılayıp sana öküz diyor.
benim adım mustafa kibaroğluy sa bende tüm motsiklet net ailesinin önünde yemin ediyorum. ben bu lafın altında kalmam..
ben kendi namıma herkesden özür diliyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ali, merhaba,
güzel rota ve gezi çıkartmışsınız, harika bir enstantane ise mundar olmuş, bir MT klasiği
güzel karelerinin arasını soğutma,
eşine de selamlar, görüşmek üzere...
Evi geçindiremiyoz sende bi işin ucundan tut yardım et desen çalışmaz la
Bnde yemeden içmeden biriktirip aldım motoru şimdi sefasını sürüyom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)