Selamlar Arkadaşlar
Cbr 125 için ne tür modifiyeler yapılabilinir?
mesela: Neon , Işık renklerini değiştirmek , Hız panelini değiştirmek vcs...
neler mevcut?
Saygılarımla
Selamlar Arkadaşlar
Cbr 125 için ne tür modifiyeler yapılabilinir?
mesela: Neon , Işık renklerini değiştirmek , Hız panelini değiştirmek vcs...
neler mevcut?
Saygılarımla
Motora florasan takmak önemli modifiyedir tabi.
Sana en az 20 km hız. %10 yol tutuş sağlar.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
20 km hızı nasıl sağlıyor
hadi diyelimki , Florasan ağırlık yapcak , yol tutuşu artcak
peki hız?
şimdi florasan ağırlık yapar doğru ama florasanın yaptığı ağırlık kayda değer bir ağırlık değildir hızı ve yol tutuşu arttırması sadece gece olur oda şu şekilde florasanın yaydığı gama ışınlarından dolayı ışığın yansıdığı noktadaki ışık kırılmasından dolayı gelen rüzgar akım katsayısı azalıor buda sürtünmeyi azaltır sürtünmenin azaldığını motosiklet üzerinde giderken ellerini bıraktığındada hissedebilirsin ayrıca yere surat üstü apıştığında florasan ışığı asvaltı daha iyi görmedene ve çıkan kıvılcımların adeta havai fişek patlaması hissi verdiğine şahit oldum o yüzden motosikletine modifiye yapmak isteyenler ilk önce florasan ışığından başlasın hatta mümkünse motosikletin hertarafını ışıkla kaplasın böylece bu duyguyu sizin haricinizde sizi izleyenlerde hissedebilir
hoooooop yavaş sazan mevsimi 1 ocakta kapandı!!!!!!
Onları şaka olsun diye söyledim.Ne naif adamsın, sağolasın moralimi düzelttin.
Daha önceleri burada cbr yi modifiye etme konusunda uzun uzun yazılıp çizildi. Sonuç olarak bu motoru modifiye etmenin (mekanik olarak) son derece pahalı ve az kazanç sağlayacağı sonucuna varıldı.
Aslında yazımın altına bu linki ekleyecektim ama bulamadım.
Görsel olarak motorun üzerindeki her oynama şeklini bozuyor. CBR 125 i sade sevenlerdenim.Ama en popüler yöntem kalın teker ve iri egzost (ama yakıt tüketimini arttırır son sürati düşürür. bir nevi - modifiye)
Yaw hala gülüyorum. Allah'da seni güldürsün
peki
1) EGsoz kaç paraya patlar?
2) Florasan kaç paraya patlar?
CBR 125 i modifiye etmek için satacaksın yerine CBR 600 alacaksın
Arkadaş geçen kopya (Bursa işi) 150 ytl ye almıştı. bu linkten bakabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/show...=yeni+kask%FDm
Neon ışıklarını herhangibir oto aksesuarcısından alabilirsin. Ucuz olsa gerek. Bir de ışıklı sibop(tekerlek üzerinde) kapağı var motor hareket halindeyken sanki jant üzerinde halka şeklinde neon varmış gibi duruyor.
1) Bursa nerede ?
2) Sibop ne demek ?
3) Gibi sorular sorarsan
4) Bozuşuruz ona göre
Burası güzel sitedir. Geziler düzenlenir insanlar birbirine elinden geldiğince yardımcı olur. Öyle hemen kaçma katıl aramıza, kalıcı ol
KaLıcı oLmanın zaRarLarı Var bağImLıLık Yapıyo bu siTe....
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
ilk önce dış modifiye yaparsın.egsoz değiştirme,arka tekerlek çapını büyültme,grafik yaptırma vs..neeon da olur ama ben pek güvenemedim.Çünkü taş sekmesinde hemen kırılabiliyor ve uzun ömürlü değiller.
kendim 5-6 tane led lambayı bir çizgi halinde birleştirip yaptım.çokta güzel oldu ve sağlam oldu.
bana cevap yazan olmuyor ben onu anlamıyorum
yenilere böle mi davranıyolar sora mı yazacaksınız
Return of the Shadow
06 CBR 600 F
Abartısız bi 10 dakka güldüm, gözümden yaş geldi, Allah'da seni güldürsün...hyosung150 adlı üyeden alıntı
bence cbr 125 yapılacak en ii modifiye lastik ve egzoz.. en kısa sürede bende başlayacam modifiyeye..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar cbr 125r nin teker çapını büyütmek hızı düşürürmü
Düşürmez oLur mu.. benim iki lastik de geniş..Ön 100 lük arka 130 Luk.. Maximum hızım Düz yolda 105 km/h... Ayrıca hızlanma nı da etkiliyor Kimse lastiklerini değişmesin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o zaman ben motorun hem güzel görünmesi için hemde hız yapması için neler yapmalıyım?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)