Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

700 km de sağa çekme problemi .

Motovento
    REKLAM ALANI
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banada öyle geliyor ...
    ya kazalı motor, yada karma düzen toplanmış ön takım seç?
    ben çok takıntılıyım o konuda az bişi bi yana cekse direk kapıya çekip ön takımları söküp milimetrik ölcüyorum ben elimi bıraktımmı şuanki motorumda ayaga kalkarım hatta seleye bile ayakta cıksam bi yana cekmez ip gibi olcakki keyif alasın inş. kurtulursun sorundan ben sıfır alcam sag çekçek açayip asabım bozulurdu
    Motosiklet mucidi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Benim motorda da benzer bi sorun var lakin motor yana çekmiyor da gidon hafif sağa dönük duruyor düz giderken , servise baktırdım sağ gidon takozu (elciklerin felan bağlı olduğu parça) yamuk dediler, kontrol ettim hafiften yamukluk mevcut . Motoru sağa doğru yatırdım bu yüzden yamulmuştur da gidon niye döndü bi türlü anlamış değilim , servise de gidonun dönük olduğunu bi türlü anlatamadım. Yana yatırmayla Mesnetler yamulmamıştır herhalde diye düşünüyorum. Peki bu dönüklük nasıl giderilir bilen varsa bi söylesin de servise tekrardan gidince bilmiş olayım ona göre düzelttireyim.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı zulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorda da benzer bi sorun var lakin motor yana çekmiyor da gidon hafif sağa dönük duruyor düz giderken , servise baktırdım sağ gidon takozu (elciklerin felan bağlı olduğu parça) yamuk dediler, kontrol ettim hafiften yamukluk mevcut . Motoru sağa doğru yatırdım bu yüzden yamulmuştur da gidon niye döndü bi türlü anlamış değilim , servise de gidonun dönük olduğunu bi türlü anlatamadım. Yana yatırmayla Mesnetler yamulmamıştır herhalde diye düşünüyorum. Peki bu dönüklük nasıl giderilir bilen varsa bi söylesin de servise tekrardan gidince bilmiş olayım ona göre düzelttireyim.
    o servisler zaten o tarz ince yamuklukları hiiiç görmezler. hep klasiktir.

ama benim anlamadığım sizin motorlarda gidon direk maşaya bağlı yani göbeğe bağlı değil. yamulması çok daha zor.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Cumartesi götüreyim motoruda bakalım anlıyacağız sorun nerdeymiş . Eğer hallolursa burada paylaşırım .

Motosikleti
    Honda CBR250
    Berke kardeş bi götür bakalım , binip bi tur atıyorlar kontrol bukadar haberin olsun , çekmiyor derse arkasına bin bi tur daha atın ki tarif edebilesin. Bende hafta içi götureceğim tekrar bakalım anlatabilecekmiyim merak ediyorum. Zamanın olursa bi tanışalım , merak ettim durup dururken senin motor niye böyle sorun çıkardı. Hem fikir alışverişinde bulunuruz.

Motosikleti
    Bursada mı oturuyorsunuz ?

Motosikleti
    Honda CBR250
    Evet Bursadayım.

Motosikleti
    Tamam ozaman

Motosikleti
    Honda CBR250
    Berke kardeş , baktırdın mı motora ?

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)