Yaşım 18 bu Sene Ehliyet Alacam Ve MOTOR Almayı Düşünüyorum Hangi MOTORU Önerirsiniz Ben Kawasaki Ninja 250r Almayı Düşünüyorum..
Yaşım 18 bu Sene Ehliyet Alacam Ve MOTOR Almayı Düşünüyorum Hangi MOTORU Önerirsiniz Ben Kawasaki Ninja 250r Almayı Düşünüyorum..
Hayırlı uğurlu olsun sen motorunu seçmişsin kafanı karıştıran ne
Ben de ehliyet alinca butcem uygun olursa alacagim ilk motor olacak.
tecrüben yoksa 250 cc alma hem masrafin altından kalkamazsın 125 150 cc tavsiye ederim
250 cc çin mallari ile kariştirma ninjanin beygiri yuksektir,yeni başlayan birinin hatasini affetmez.yedek parca fiyatlarini hic soylemiyorum bile.. merak edersen yarin Zmoto yu ara ve "ninja 250 im var yan yatirdim sag grenaj sinyal ve manet ne kadar?bide zincir dişli seti ve ön arka fren balatasi" de, sonra soyleyecekleri paraya sahibinden.com dan guzel bi 125-150 cc motosiklet bak kendine
1231231231. konuyu açan arkadaş oldunuz, hayırlı olsun. Biraz araştırma yaparak yüzlerce yoruma ulaşabilirsiniz. Saygılar.
önerdim gitti
Al gitsin ogrenilmeyecek bişi degilyha koruma demiri takarsin.
Yamaha xt660 ile başlayan arkadaşlar gördüm hic bişi olmadı.
Sıkıldım ben ya cidden bu forumda bu yazıyı görmekten bıktım sıkıldım. Yönetici gardaşlar 250 cc kelimesi ile yeni başlıyorum kelimesini aynı topicte kullanmayı yasaklayın ya sistem izin vermesin lütfen!!! Klavyemde tuş kalmadı buraya aynı şeyleri yazmaktan.
Arkadaş sana da ne desem az... Demek Yamaha XT660 ile başlayan arkadaşın vardı hiç bişi olmadı. Tebrikler iyi halt yemişler. İnsanların canına kast etmeyin kardeşim azıcık bilinçlenin yahu azıcık bilinç!Al gitsin ogrenilmeyecek bişi degilyha koruma demiri takarsin.
Yamaha xt660 ile başlayan arkadaşlar gördüm hic bişi olmadı.
[QUOTE=gokhanarslan;3106974]Sıkıldım ben ya cidden bu forumda bu yazıyı görmekten bıktım sıkıldım. Yönetici
gardaşlar 250 cc kelimesi ile yeni başlıyorum kelimesini aynı topicte kullanmayı yasaklayın ya sistem izin vermesin lütfen!!! Klavyemde tuş kalmadı buraya aynı şeyleri yazmaktan.
Adam gerizekalı degilyha öğrenir
gitmisler aprillia rs125 onermisler kawasakiden aşağı yanı mı var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)