Buluşmalar (Toplanmalar) Hakkında
Reklamlar
-
Değerli Moderatör Arkadaşlarım Lütfen Bu Başlığı Silmeyin ,
Bildiğiniz üzere motosikletimi satıyordum çünkü hem maddiyata sıkışmıştım hem motosikletçi çevrem sıfırdı , Şimdi ben bu eskiden olan duygumu yeniden alevlendirmek ve hayatıma renk katmak istiyorum , bütün gün kurslarda derslerde olmaktan çok sıkıldım ara sıra kendimede hobilerimede zaman ayırmak istiyorum sizlerin büyük desteğini bekleyerek ,
Kendim İstanbul Avrupa'da oturuyorum Halkalı Atakent Bölgesinde ama civar yerlerde farketmez motosiklet olduğu için , sizden ricam ara sıra bi etkinlik yapalım gurup oluşturalım iki laflayabileceğimiz ortak hobilerimizi paylaşabileceğimiz , çok mu şey istiyorum sonuçta hepimiz motorcuyuz aynı duyguları paylaşıyoruz lütfen civarda olan , bulunan arkadaşlar beni arasınlar görüşelim telefon numaranm 0553 454 80 65 şimden arayan ilgilenen herkese çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın
Reklamlar
-
Güncel
-
Merhaba Batuhan... Bende senin gibi motosiklet tutkumu hafta sonları tatil olan işimden arda kalan vaktimi evde geçirmekten sıkıldığım için yeniden ateşledim. Gençlik/çocukluk dönemlerimden beri hep vardı içimde motosiklet tutkusu ama hiç gün yüzüne çıkartamamıştım... Bende Mahmutbey de oturuyorum. Yakınız da seninle. Numaranı aldım arayacağım seni... Şu sıralar malum motosiklet direksiyon sınavımız var ve sonrasında ehliyetime kavuşuyorum ve ehliyeti alır almaz motoruda alacağım kısmetse... Ondan sonra bol bol görüşürüz artık.. Bu seferde bundan sıkılmak yok ama baştan anlaşalım
-
-
Merak etmeyin ve yanlışta anlamayın uzun zaman geçtikten sonra sıkılıyorsunuz.Nice kilometrelere diyorum...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
Bütün Sosyal Medya Mecralarında
DoganLokman işte... lokmandogan.com
-
Tebrik Ediyorum seni abi..
Ben İstanbula geleli 2 ay oldu bende Bahçelievler de oturuyorum
İzmirde 125'lik Sym motorum vardı.Arkadaşlarım vardı ama burada bir kaç insan dışında kimsem yok.
Yapılacak aktivitelere organizasyonlara haftasonu boş olduğu için bende gelmek çok isterim. Haftaiçi akşam çay kahve muhabbetine de varım.
Artık daha çok kontrol edeceğim bu siteyi.
-
-
-
28 Temmuz 2013, 23:46
-
29 Temmuz 2013, 00:04
Ekledim... haberleşelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
cece89 adlı üyeden alıntı
Lokman abiiii
Eve taşınalı 2 ayı bitirdik herşey yolunda çok şükür
Ben bugün twitter i kapattım abi
hep aynı yazılar oku oku bi an daral geldi kapattım
Ama ben kesinnlikle görüşmek çok isterim c.tesi pazarım tatil henüz motorum yok ama ciddi anlamda bu işe birikim yapmaya başladım ve bu konuda da konuşacağımız çok şey var.
Görüşeceğiz diyorum ya hafta içi iş sonrası bile olur uyar bana 1 gün belirleriz önceden 1 kahve 1 saat muhabbet ilaç gibi olur ilaç
Ya bak aklıma geldi. Ben perşembe yada cuma günü iş çıkışı şirinevlere gideceğim eldiven falan alıcam... Seninle de görüşebiliriz o gün tanışmış ve bişeyler içmiş sohbet etmiş oluruz.. Senin için neresi uygunsa istersen sen şirinevlere gelirsin yada sana daha yakın ise yayla, basın sitesi, soğanlı taraflarına da geçebilirim ordan bu arada özelden yazıyorum numaramı...
-
29 Temmuz 2013, 00:49
abi tamamdır 7 gibi bahçelievler de oluyorum hafta içi konuşalım o güne.
Batuhan bence 3-4 kişi için bile olsa bu hafta yada bayram sonrasına somut birşeyler planlayalım abi.
Önerilerini alalım arkadaşların
Neler düünüyorsunuz ?
-
29 Temmuz 2013, 01:07
bende bahcelievlerdeyim )
-
29 Temmuz 2013, 01:47
hunter84 adlı üyeden alıntı
bende bahcelievlerdeyim
)
Seni de bekleriz o zaman twitter ve facebook adreslerim imzamda var ekle ;)
-
29 Temmuz 2013, 04:37
-
29 Temmuz 2013, 04:44
hunter84 adlı üyeden alıntı
bende bahcelievlerdeyim
)
benim evimde bahçeli ama behçeli evlerdenim diyemiyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
29 Temmuz 2013, 05:08
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
benim evimde bahçeli ama behçeli evlerdenim diyemiyorum...
Farketmez Samet hemen hemen her ay 1 hafta boyunca anadolu yakası seferi yaparım. O hafta da pendikte öğretmenlik yapan kardeşimde kalırım... Seninde bahçene geliriz...
-
29 Temmuz 2013, 06:10
Anlaşılan Bizim Topic Gecede Çalışıyor bi güncel daha ozaman , nerde daha bize katılmak isteyenler
-
29 Temmuz 2013, 10:34
Hadi Bi Güncel Daha
-
29 Temmuz 2013, 19:24
Son Güncel Yeter Artık Kimse Yokmu Katılacak ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)