Buluşmalar (Toplanmalar) Hakkında
-
30 Temmuz 2013, 00:02
Reklamlar
-
30 Temmuz 2013, 00:08
Rr6 adlı üyeden alıntı
Değerli Moderatör Arkadaşlarım Lütfen Bu Başlığı Silmeyin ,
Bildiğiniz üzere motosikletimi satıyordum çünkü hem maddiyata sıkışmıştım hem motosikletçi çevrem sıfırdı , Şimdi ben bu eskiden olan duygumu yeniden alevlendirmek ve hayatıma renk katmak istiyorum , bütün gün kurslarda derslerde olmaktan çok sıkıldım ara sıra kendimede hobilerimede zaman ayırmak istiyorum sizlerin büyük desteğini bekleyerek ,
Kendim İstanbul Avrupa'da oturuyorum Halkalı Atakent Bölgesinde ama civar yerlerde farketmez motosiklet olduğu için , sizden ricam ara sıra bi etkinlik yapalım gurup oluşturalım iki laflayabileceğimiz ortak hobilerimizi paylaşabileceğimiz , çok mu şey istiyorum sonuçta hepimiz motorcuyuz aynı duyguları paylaşıyoruz lütfen civarda olan , bulunan arkadaşlar beni arasınlar görüşelim telefon numaranm 0553 454 80 65 şimden arayan ilgilenen herkese çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın
dostum yeniysen sen ortamlara dalacaksın...bak geçen hafta sonu iftar oldu Karamürselde...atlayıp motoruna gideceksin değil mi ama ...şimdi seni arayacak bir it çakal mesela...ne bilecen inmi cinmi..hırlımı hırsızmı..en azından forumda kanın kaynadığın elemanlarla takıl...böyle ortaya karışık alevli meze gibi muhabbet dost edineyimi olmaz..olmamalı derim...beni arayın bana saçma geliyor..kalbinde kırılsın istemem...ama böyle bir sosyalleşme dürtüsü yok kimsede...sonra sıkılınca nolacak mesela...ben müsait değilim diye ekicen mi..bbu işlerin sonu yok...önce forumdan bulacan sonra kemikleşecen...seni arayan motorcu arkadaşla kaynaşamadın belki..adam sana uyuz oldu mesela..belki yaşıtın değil..belki kafa dengin değil..böyleyken böyle...koklayarak değil konuşarak anlaşıcan tamam ama bu sürec riskli..baş ağrısı benim için yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
30 Temmuz 2013, 00:31
-
30 Temmuz 2013, 01:26
Bütün Sosyal Medya Mecralarında
DoganLokman işte... lokmandogan.com
-
30 Temmuz 2013, 11:00
tamam konu amacına ulaştığına bende değindim Metehan abi çok haklısın , saygıyla selamlıyorum seni
-
01 Ağustos 2013, 00:16
-
01 Ağustos 2013, 04:27
afyonda yaşıyorum istanbulda yaşasaydım seve seve size katılabilirdim :'(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)