Merhaba Arkadaşlar,
İzmirde bildiğiniz, İyi ve aynı zamanda özellikle ve özetle : "insan evladı" olan , Racing lerden gerçekten anlayan tamirci var mı? Tşk.
Merhaba Arkadaşlar,
İzmirde bildiğiniz, İyi ve aynı zamanda özellikle ve özetle : "insan evladı" olan , Racing lerden gerçekten anlayan tamirci var mı? Tşk.
Tecrübe yaşadın galiba adamlar burada hakikaten burunlarından kıl aldırmıyorlar ne kullandığını bilmiyorum ama servise gitmeni tavsiye edebilirim sana birde yağhanelerde iyi bir firma varmış duyuyorum bende oraya gideceğim büyük bir yermiş köprü yanında buluruz herhalde...
Evet binbir naz eda... Bıktırana kadar işi sallama. En son para da kaptırdık. Adamın iznide kaybettik. Var mı bildiğiniz iyi birileri?
Başlığı yanlış yere açmışım ..
var arkadaşım.
METİN İŞ
Metin GÖNÜLÇALAN.
ADRES:2829 sok.no:36 1.sanayi sitesi.İZMİR.ATATÜRK stadının karşısı
TEL: 0.232.4697537
Aynı zaman da yamaha servisi.Ben oraya gidiyorum çok da memnunum.
oğlu ekrem'e benim selamımı söyle nickim yandada gördüğün gibi (fisherman)
ismim NAZMİ
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Merhaba, izmirde debriyaj telim koptu yolda kalmış durumdayım. Ulaşabileceğim bugün çalışan tamirci var mıdır bildiğiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)