evet arkadaşlar dün 30-35 yaşlarında birinin uzaktan kumandalı arabasını tam ben geçtiğim anda önüme kırmasıyla uzaktan kumandalı arabayı ezmek zorunda kaldım ve ilk düşme harici arba ile yaptığım kazam umarım büyüğüylede küçüğüylede son olur
evet arkadaşlar dün 30-35 yaşlarında birinin uzaktan kumandalı arabasını tam ben geçtiğim anda önüme kırmasıyla uzaktan kumandalı arabayı ezmek zorunda kaldım ve ilk düşme harici arba ile yaptığım kazam umarım büyüğüylede küçüğüylede son olur
acı varmı acı???
peki araba ezilirken siz ordamıydınız??
neden arabayı ezdiniz??
nedir bu araba sürücülerinin motosikletlerden çektikleri..onlarada saygı gösterin biraz...
imkanınız olsa gene yaparmısınız??
piskopatmıyım neyim ben???
bir arabayla kazaya karışa bileceğimi düşünmüştümde böylesin hiç düşünmemiştim
allah böyle kaza versin... öteki türlü ben arabayı ezdim değil araba beni ezdi derdin
diye bilecek bi canım kalacağını düşünmüyorum araba ezerse :D
en kötü kazamız böyle olsun
Keşke adama bakıp bu yaşta oyuncak araba mı oynuyorsun be kardeşim deseydin herhalde delirirdi (Bende biliyorum oyuncak olmadığını)
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Allah bilir araba sürücüsünün ehliyeti yoktur
kimsede geçmiş olsun dememiş ben diyim bari geçmiş olsun kardeşim :D
bir arabayı ezmek nasıl bir duygu
veletin biri tam ben gecerken topa vurdu. futbol topunu ön tekerle ezmistim düşük hızda seyir ettiğimden ön tekerden savruldum ama yere ayakları koyarak durmustum.. oyun araba da zevkli olmalı :D
en azından düşme korkum olmadı ve oyuncakda olsa bir arabaya karşı galip geldim sonçta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
sık sık tavsiye ederim ama sakın allah kimsenin başına tersini vermesin kardeşim
sadece başlığı okuyarak halıda giden birinimi ezdin diyecektim
Abi o yaşta birinin takılabileceği aletler çok pahalı oluyor Nasıl oldu da dağ gibi bi masraftan dolayı kavga çıkmadı. Her ikinize de geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)