125'lik klasik motordan cafe racer yapımı
Reklamlar
-
en nikelajlısından bi ön far..
klasik retro tarzından bi renk seçimi ve boya..
birde en tellisinden jant ister..
tadından da yenmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
en nikelajlısından bi ön far..
klasik retro tarzından bi renk seçimi ve boya..
En tellisinden jant..
birde klasik parlak renkte gösterge tablosu ister..
tadından da yenmez
Reklamlar
-
http://www.youtube.com/watch?v=W_ZecOJ_QoU&feature=share burada ki gıdonu ne olarak tarıf etcem m direksiyon degıl bunun adı ne ?
-
-
hocam bence elinizdeki motosikleti satıp kuba cg alın daha kolay benzetirsiniz zaten yeni farkettim cg 125 den yapılmış bende
bi tane yapmayı planlıyorum bakalım
-
Güzel bir boya işi, güzel bir takım renkli çemberli jant, gereksiz parçaların sökülmesi, egzozun korumasının çıkarılıp bir kısmının yanmaz sargıyla sarılması ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkar gibi.. Benim de aklımı çelmedi değil doğrusu bu proje
-
-
28 Haziran 2014, 17:21
-
28 Haziran 2014, 17:34
bence çok güzel olmuş şimdiden, güle güle binin.
ön çamurluk için, orijinali mi kestirdiniz yoksa yeni bir şey mi uydurdunuz ?
-
28 Haziran 2014, 17:41
çok teşekkürler..
ön çamurluğu kendim kestim.demir testeresiyle belirli yerleri aldıktan sonra uzun bir süre zımparaladım.
-
28 Haziran 2014, 17:51
caferacer21 adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler..
ön çamurluğu kendim kestim.demir testeresiyle belirli yerleri aldıktan sonra uzun bir süre zımparaladım.
benim de kafamda benzer bir proje var, benim aceyi yuvarlak fara çevirdim ilk aşamada ancak gerisi gelmedi.
el becerim sizinki kadar iyi değildir (belli ki) ama yaptıklarınız bana baya fikir verdi.
-
28 Haziran 2014, 18:21
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş tek eksiği jant gibi görünüyor.
-
29 Haziran 2014, 15:52
Eline sağlık kardeşim , çok güzel olmuş.
-
29 Haziran 2014, 17:49
Nereden nereye :D Şuanlık bile görüntü harika oynamalar ile çok daha iyi olacaktır
-
29 Haziran 2014, 18:40
Telli Jantlar lazim gibi. Ama guzel.
-
29 Haziran 2014, 19:36
çok teşekkürler..tel jant olacak.ama önce boyamam lazım
-
27 Ağustos 2014, 22:28
Çok iyi tebrikler , bende marka ve model konusunda kararsız kaldım dönüştürme için, seleyi nereden aldınız ve nasıl monte ettiniz acaba caferacer21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)