Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motosiklet kullanmayı nasıl öğrenecem

REKLAM ALANI
    j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    arkadaslar pazar günü motosiklet direksiyon sınavım var hayatımda ilk kez motosikleti çarsamba günü sürdüm çarşamba perşembe ve cuma günü olmak üzere 3 gün eğitim aldım 5 dk dan toplam 15 dk yapıyor pazar günüde sınavım var

hayatımda 15 dk motosiklet sürdüm pazar günüde sınava gircem geçerim geçmesinede

geçince elimde ehliyet olcak ama kullanmayı bilmicem kursun motosikleti yarı otomatik 2.viteste kaldırıyoz hiç vitesi oynamıyoz 100 metre lik bi alandan gidip geliyoz bitiyor motor bide küçük bide motoru bir görseniz motor demeye 1000 sahit ister ne farı var ne aynası var döküntü bişey muaneye gitse ruhsat vermezler üstende bide hiç bir marka yazmıyor

ehliyeti alınca motosiklet kullanmayı nasıl öğrenecem kendi motosikletim olsa düse kalka öğrenirimde motosikletimde yok

simdi bide sistem neden böyle saçma en basidinden bi motosikle sınava giriyoz geçince 1500 lük motoru bile kullanma beglemiz oluyor

kurs sazan adam geçtin de bana yeter diyor kullanmayı öğretmiyor sadece geçebiklecegim kadar öğretiyor vites atmayı bile bilmiyom bana dedilerki sınavda vites atmana gerek yok 2. viteste kalkacan gidip gelecen dediler

kursa okadar para veriyoz bi zahmet her şeyi öğretsinler

ama öğretmiyorlar kendim öğrenmek zorundayım ama nerde öğrenecem motosikletim yokki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    5 dakikalik egitim ??? Internetten arastirirsaniz bircok egitim yeri var (gis,honda,gelisim vb) egitim almadan motosiklet almayim sonra cok uzulebilirsiniz
    Alpay Demira bunu beğendi.

bende senin gibiyim 4 ağustosta direksyon sınavım var daha birkere bile kurs motorsiklet sürdürmedi hep arkadaşlarımın motorunu sürdüm çok basik sen sadece gözünü karart ama bu kursları şikayet etmek gerek paraya gelince bir numaralar ama iş öğretmeye gelince yok

Motosikleti
    Kursa gitmeden once arastirma yapsaydiniz keske arkadaslar , bircok kursta motosiklet kullanim egitimi veriliyor

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben ihtiyacim olmadigi halde egitim veren bir kursa gittim. egitim vermeyen kurslardan %60 pahali ama 6x30 dk egitim veriyor pistte. Motosikletler ybr 125, korunma ekipmani da onlardan. (reklam yapabilirim sitenin sponsoru )
    Ben sana once yamaha kurslarindan oneririm. Sonra ikinci kuru Honda kurslarindan alirsin. Ayrica bizim surucu kursuda o ayarda egitim veriyormus ama fiyat vs bilmiyorum.

düşe kalka

uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Sen yine iyisin ben ders veren kurs bulamadım. Yarın özel ders alıcam 2 saat. Saatine 50 lira bayılıyoruz.

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün tvs apachemi aldım. Nasıl kullancam bilemedim. Internette okudum arastirdim videolar izledim. Sonra yavas yavas kaldirdim ikinci vites derken aa gidiyom lan dedim. Kolay ya vitesli motoruda kullanmak kolay ve zevkli ama sukuter tabiiki daha kolay. Önce soldan motorun ustune oturdum. Sonra kontagi actim vitesleri kurcaladim. Bosa alinca marsa basip calistirdim. Bu arada oturur oturmaz ayakligi kaldirdim. Sonra elim debriyajda vitesi asagi dogru 1 . Vites ustune basiyosun vitesin sonra N boş ışığı söndü debriyaji kurcaladim hafif hafif birakiyom hafiftende gaz verdim sonra kalkti motor debriyaji komple biraktim gaz verdim hafif hafif sonra 2. Vites falan derken yavas yavas ogrenirsin...

Motosikleti
    Resat arbasin "motosiklet teorisi" adli kitabini da okumanizi oneririm

j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    hangi tür motorları kullanmak kolay arkadaşlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)