Sevgili Arkadaşlar 5 Dakikanızı Bana Ayırmısınız Lütfen ??
Reklamlar
-
Sevgili Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Ben Antalya Alanya dan Enes 170 Boyunda 65 Kilodayım Arkadaşlar Ben 6 Yıldır Düzenli Motorsiklet Kullanıcısıyım Şuan Kendime Bir Motorsiklet Almak İstiyorum Fakat Ne Alacağıma Karar Veremedim Aklımda 3 Marka Var Honda,Yamaha,Bisan Arkadaşlar Öncelikle Ben Şöyle Bir Motor İstiyorum Yakıt Tüketimi Az , Performanslı ,Şehir İçin de Bir Yere Rahat Gidip Gelebilecek Ve Ara Sırada Şehir Dışına Gitmek İçin Mesela <<< ''Antalya - Kayseri , Antalya - Adıyaman , Antalya - Ankara'' >>> Gibi Ve Maksimum Verebileceğim Para 5000 Tl . Şimdiden Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum Allaha Emanet Olun..
Reklamlar
-
yaa arkadaşım sen şimdi nasıl bir tavsiye istiyorsun burdaki insanlar müneccim değil ki senin ne tarz motorsikletlerde deneyimli olduğunu ve ne tarz bir motorsiklet istediğini anlayalım. 3 tane marka vermişsin şimdi ben sana 3 markanın ayrı sınıfından 3 ayrı motosiklet söylesem nasıl olacak bu iş.. sen önce ne tarzını bir belirt hangi tarzdan bakıyosan bizde sana verdiğin 3 markadan motosiklet önerelim olur mu?
-
Haklısın Kardeşim Kusura Bakma Ben Genelde Enduro Touring , Naked , Commuter Ve Chopper Tarzı Seviyorum Böyle Yolda Giderkende Rahat Edebileceğim Rahat Oturacağım . Bu Arada Şimdiye Kadar Genelde Yamaha Ybr ,Atv Ve Scooter Tarzı Motorlar Kullandım..
-
tvs apache almani tavsiye ederim
artisi bol olan bir motor
-
5000 lira civarında bir bütçen varsa (korumalarının olduğunu varsayıyorum) benim sana önerim 250cc de hyosung gt 250 naked (2008 model temiz bulabilirsen iyi olur) ya da tvs apachi 150 rtr 2012 civarında bulabilirsin.. verdiğin markalardaan sana sadece cbf 150 söyleyebilirim onu da çok rahat temizini o fiyata bulabilirsin
-
Teşekkür Ederim Arkadaşım Araştıracağım..
-
şimdi 02(adıyamanlının) 38(kayseriyle) 07(antalyalılaştırılmış) kokteylin (pcx Hybrid) den mi dem vuruyoruz?
-
Tvs apache aldim bugun. Arka demir kappa marka canta depo kilifi felan derken plakayida onlar cikarcak 5 bine mal oldu az pazarlik yap.
-
Honda ve Yamaha dan sonra Bisan biraz acayip olmus.
Bir yamaha kullanici si olarak Yamaha derim.Ama honda nin da kalitesi tartisilmaz tabi.
-
27 Temmuz 2013, 02:15
bende alanyadan kardeş hemşeriyiz
-
27 Temmuz 2013, 12:41
eywallah arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum çok teşekkür ederim ince bir araştırma yapıp karar vereceğim ah birazdaha seçenek olsaydı iyi olurdu.
-
27 Temmuz 2013, 12:54
-
27 Temmuz 2013, 13:00
CBF çiler burayaa .. acil cbf vakası
5000 lik bütçeyle 250 cc bulamazsın hemde şehir içi çok yakar.
Eğer uzun yolu laf olsun diye değil gerçekten senede bi kaç defa
gideksen ve bu yüzden söylediysen CBF mantıklı. Ağırlıklı
şehir içi kullanacaksan ve yakıt çok önemliyse ve senede belki 1 defa
anca şehirdışı yaparım diyorsan al bi sıfır MODENAS Gt 135--4.650tl- keyfine bak.
-
27 Temmuz 2013, 13:33
teşekkürler ben senede 1 kaç defa şehir dışı yapacağım ve rahat olmasıda önemli söylediğin modeli araştıracağım..
-
27 Temmuz 2013, 13:45
Bisan'ı unut, öyle bir marka yok sayılır. Salcano Wolf al, kalanı da korumalara harca. İlla bunlardan olacaksa YBR 125 al.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)