Ödeme nasıl olacak karsı taraf kargolayacak ama işlemler nasıl olacak bi yardımcı olursanız iyi olur arkadaslar ya :(
Ödeme nasıl olacak karsı taraf kargolayacak ama işlemler nasıl olacak bi yardımcı olursanız iyi olur arkadaslar ya :(
İlk defa sizden duydum. Şimdi motoruda görmemişsiniz,,, tam olur
birazdaha açıklarsan daha net cevaplar alabilirsin, yoksa soru cevap muhabbetine dönecek..
sen mi alıyorsun?, gitmeden mi alacaksın? satışı nasıl alacaksın?.. para göndermek kolay
Motor sahibinden.com'da 2100tl gaziantepte gördüm temiz güzel daha 3000km sıfır gibi herneyse ben alacağım ama işlemler nasıl olacak hiçbir fikrim yok gitmeden satışını alacam ama nasıl güvenilir şimdi bir yolu varmı ?
sen gitmeden ya da o gelmeden tehlikeli bir durum noterden notere faks çekebilirler
senin iş biraz zor adama parayı yollayacan ama o sana motoru nasıl yollayacak satış nasıl alacaksın
veya adam a güvenip nasıl para yollayacaksın
dikkat et dolandırılma
diyelim noterden notere faks geldi motoru koyar metro truzim'e felaan 50tl ye gelirde işte daha önce böyle bir durum geçirmiş olan varsa anlatabilirse iyi olur
Yapmadıysan ilk uzun yolunu yapabilirsin, yaz ayındayız yahu
Naptın gaziantep tekirdağ 700 km :D
Bulunduğun çevreden de temiz motorlar bul ne olur ne olmaz.. 700 km ötendeki motor gelmesi gitmesi de sıkıntılı olur. Binmeden görmeden alma derim.. İstanbul yakın oradan bulursun ki bu tabi benim fikrim..
bence böyle işlerden uzak dur... malı al - parayı ver...
Kardeşim motor görülmeden alınır mı? İnternet sitesinden parfüm mü alıyorsun? Hadi adama gönderdin parayı adam motoru gönderdi sana dolandırıcı değilse motor geldi çizikli, arızası var, orasından ses geliyor, rahat değil, eziği var vs vs vs. Sonra hiçbir hak iddaa edemeyeceğini biliyorsun değil mi? Bul İstanbul'dan atla otobüse gel bak beğenirsen al git.
gaziantep-tekirdağ 1200 km den fazladır .
kafa narchotich ise olabilir ,ama ayıkken olmaz.
domatesi bile secerek bakarak alıyoruz biz
şimdi yapacağın iş şu,
önce yakın çevrede,yakın illerde araştıracaksın,olmadı"ben o kadar yoldan bu motoru getirebilirim "diyebileceğin yerleri araştıracaksın.
Ha şunu da söylemeden geçmeyelim,hevesle çok uzaklara gidip leş motorla karşılaşınca ağır geliyor adama.
bu yüzden uzak bir yerden(uzak derken binip getirebileceğin mesafe yine )motor bulduysan oralarda bir mt ci bulup önce onun bakmasını isteyebilirsin.
ama yine de görmeden motor alınmaz,
sıfırı bile göreceksin,ambalajdan çıkarken çizdiler mi? evrakı tamam mı ? üzerinden parça söktüler mi ?avadanlığı eksiksiz mi ? göreceksin.
piyasada o kadar çakal var ki, yüz çakala ancak bir keklik düşüyor.
gözünle görmediğin test etmediğin malı alma. başka bir motosiklet resmi koymuş olabilir motorda arıza olabilir. notere gitmeden parayıda teslim etme.
fotoğraftan motor alınmaz fotoğrafta gözükmeyen bir sürü hata olur sonra hiç bişey diyemessin bin otobüse git beğenirsen al at otobüse al gel bu arada noterde imzaları atmadan parayı verme
sen naptın yaw ortalıkta senin gibi örseyenleri (örseyen=ilk bulduğuna atlayan )kandırmak için gezen insanlarla dolu.adam senin akrabanmı arkadaşınmı telefonda görüşmeyle fotoğrafta görmeyle motosiklet alınırmı...
En kötü ihtimal sen otobüsle gideceksin, motoru göreceksin, noter işlemlerini yapıp parayı vereceksin. Ardından motoru alıp bindiğin otobüsün bagajına koyacaksın veya kendin kargoya vereceksin. Ardından evine döneceksin.
tvsyi alırken sürat tvs bayisinin garanti şubesinden havale cektim. motoru sandıkla 600 km uzaga gönderdiler.. aldım 1 gün sonra motorumu bindim. dosyaları da kargoyla gönderdiler oldu bitti..
2. el diyorsan onu bilmiyorum görmeden etmeden binmeden alınmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)