Dinamolu farı yapan adam ne düşünmüş olabilir?
Reklamlar
-
Merhaba abiler,kardeşler,arkadaşlar;
Evet bir arkadaşımın cbf i dinamolu fardı burdaki bir konu sayesinde aküden direk bağlantı alarak düz fara geçirmiştik.Şimdi benim arora scooter'da dikkatimi çekti.Daha önce hiç önemsemiştim.Bunu yapan adam neden böyle birşey düşünmüştür?Maliyet olarak aynı masrafı çıkartır iki türlüsüde.Ama neden dinamolu far tercih edilir?Aküleri küçük olduğundan mıdır?Yoksa başka bir sebebi var mıdır? Veya dinamolu farı,düz(kontak'tan açmalı) fara çevirmek zararlı mıdır?Gecenin bu vakti aklıma takıldı da Hepinize sağlıklı ve konforlu sürüşler
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Reklamlar
-
-
-
süpermiş kimse bu gerizekalı...
-
marş motoru fazla akım çektiğinden, her zaman yeterli elektrik aküde bulunsun kontağı açınca far elektrik çekmesin diye aküden olabilir.
-
honda innova da öyleydi far AC olarak direk alternatör dinamodan besleniyor.
elektronik sisteme yüklenmeden basit bir düzenle çalışıyor, ilk marşta aküye yüklenmiyor.
-
Parlaklığı sorun edenler varmış zira diğer forumlarda da onun içinde normal ampül değerinin altında bir ampul alsak daha düşük akımla daha çok parlaklık verebilir aslında
-
serseric adlı üyeden alıntı
Parlaklığı sorun edenler varmış zira diğer forumlarda da onun içinde normal ampül değerinin altında bir ampul alsak daha düşük akımla daha çok parlaklık verebilir aslında
arkadaş dinamoyu diamond ampul anlamış
olur öyle
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
akünün bitmesine engel olmak için olabilir.. yada rahmi34 ün dediğide gayet mantıklı.
-
27 Temmuz 2013, 03:06
satoyama adlı üyeden alıntı
arkadaş dinamoyu diamond ampul anlamış
olur öyle
Yok adam haklı ben anladım.
Başıma geldi. 35 watt ampul 55 den daha iyi ışık veriyordu. Motor 55 kullanıyor ama yeterince besleyemiyordu. 35 takınca hakkıyla yanmaya başladı. Sellektör yaptığım belli olmaya başladı. Bazen oluyor.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
27 Temmuz 2013, 03:23
acayüp adlı üyeden alıntı
Yok adam haklı ben anladım.
Başıma geldi. 35 watt ampul 55 den daha iyi ışık veriyordu. Motor 55 kullanıyor ama yeterince besleyemiyordu. 35 takınca hakkıyla yanmaya başladı. Sellektör yaptığım belli olmaya başladı. Bazen oluyor.
Evet ben de hatırlıyorum 140 dan sonra belli olmuyordu sellektör. :(
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)