Kendi Motorumu Satıp Üstüne Para Koyucam Suzuki İnazuma'mı Yada Cbr 250 R'mı Arasında Kaldım Sizce Hangisini Seçmeliyim ?
Kendi Motorumu Satıp Üstüne Para Koyucam Suzuki İnazuma'mı Yada Cbr 250 R'mı Arasında Kaldım Sizce Hangisini Seçmeliyim ?
cbr 250 süpersport seviyorsan onu al rahat biniyim bel ağrim olmasın oturuş rahat olsun diyorsan suziki ben olsam suziki alırım
Cbr 250 ///
Bu inazumanın hem görüntüsü hemde teknik özellikleri çok hoşuma gidiyor. Fakat bu motosiklet pek tutulmayacak gibi duruyor.
Öncelikle hangi özellikleri istediğinize karar verin .
bana göre gösteriş inazuma
yok yok spor olsun cbr250
vazgeçtim naket olsun inazuma
yok yok ne işin var naketle spor olsun cbr250
vazgeçtim artçın rahat etmez inazuma olsun
vazgeçtim o daha pahalı cbr250 olsun hem aksesuar ucuz
hocam beklentin nedir ? uzun yol şehir içi ? artçı ? o da var mı ? görünüm olarak birbirinden tamamen farklı motorlar.
konu açmak sadece kafa karıştırır.. oturup sayfalarca okumanız lazım bu motorlar ile ilgili.
demem o ki bu tamami ile size bağlıı
inazuma 10 karakter.
Inazuma kadar kalıplı ve rahat, cbr250r kadar iyi(hatta çok daha iyi) giden Hyosung gt250 nakedı da bir inceleyin derim. Yakıtı azıcık fazladır ama hemen hemen aynıdır. Maksimum 4lt/100km
1-Biri naked "görünümlü",diğeri supersport "görünümlü"
2-Biri rahat,diğeri rahatsız
3-Biri aşırı çirkin,diğeri nispeten daha yakışıklı ve sexy
Birde şu var tabi,tarzınız yok mu sizin? Elmalı soda mı içsem yoksa ayvamı yesem gibi bir soru olmuş bu...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Arkama kazık girmiş gibi bir vaziyette seyahat etmeyi severim diyor isen cbr 250
yok rahat rahat konforlu seyahat severim diyor isen iNAZUMA
ki bence her türlü daha iyi bir motosiklet.
cbr 250 sadece top speed için tercih sebebi olabilir.
160 km hiç kontak kapatmadan cbr ile yol yaptım,bir günde hatta 10 saatte artçılı 450 km yol yaptım,yakında da 2000+ bir akdeniz turu yapıcam cbr la ve arkama hiç kazık girmedi bunu motorumu savunmak için söylemiyorum inazuma daha rahattır hatta alırken bütçem yetseydi bende uzun yol yaptığım için inzuma alabilirdim ama bütçe yetmedi BUNU SÖYLEMEMİN SEBEBİ bilmeden yapılan yorumlar yaptınmı yapmadınmı bilmem ama büyük ihtimal cbr seyahat yapmamışsın
Suzuki veya kawasakinin söz konusu olduğu yerde hondanın adı anılmaz. Ki böyle bir soruya verilen cevaplardan da galip olanın kim olduğu görülür. Maalesef son on yılda honda başka birşey oldu. Japonların kendini bozmayan taş gibi yerinde duran markaları suzuki ve kawasakidir. Günümüzün hondalarıyla kıyas bile edilmeleri abes olur...
crf 250L AL.UZUN YOL DÜŞÜNMEZSEN
türkiye şartlarında cbr 250 derim..
parca ucuz, piyasası olan motosiklet, her yerde servis var, her türlü ulaşabilirsin..
kolay satarsın, az yakarsın. biraz daha sport touring le ss cakması arasındaki motosiklet..
daha hızlıdır. daha iyi kaçar falan filan.
inazumanın aksesuar setinin fiyatı -1200 - 1300 lira..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...29010641/detay
aksesuar dediysek her motosiklet için lazım olan şeyler canta demiri koruma demiri filan.
parcada suzuki hondaya göre daha pahalı gelir sana.
ben alacak olsam cbr250 hyosung gtr 250 arasında secim yapardım.
İnazuma ss olsaydı hiç dusunmeden alırdım fakat senın ıcın ss yada naked olması onemlı degılse ınazuma derım fakat verıcegın para 11 bınden assagı olmucak farklı alternatıflerde dusun derım dırek bu ıkısıne atlama bence
sym wolf 250 kullandim dedim cok iyi bunu alayim
sonra cbr 250 kullandim wow bu daha iyimis bunu alayim
sonra bir arkadasim birde inazumayi test et bak dedi yok dedim cbr alacagim
zorla suzukiye bayine goturdu beni
inazumanin ustune oturdum kullandim
Aman Allah im bu nedir nasil bir rahatlik nasil bir konfor o anda kararim degisti ve inazuma aldim
bence burda konu acana kadar gidip motorlari test etse kendisi daha iyi anliyacak
ne aradigini ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)