Çok acı, feci bir ölüm...
Çok acı, feci bir ölüm...
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
Ecel gelince basiret bağlanırmış. En güzel örneği.
Herşey Allahtan.
Allah hayırlı ölüm versin.
Herkesin kurtarırım dediği anlardan biri ama ecele çare yok işte malesef çok feci bi ölüm :( Allah rahmet eylesin lütfen çok dikkat edelim ya motor bir tutkudur ama eskilerin dediği gibi şeytan işi gerçekten dikkat isteyen refleks isteyen birşey allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
Takip mesafesi özellikle motosiklet li isen cok uzun olmalı 3 araba boyundan fazla yaklaşmam ben.
yazık olmuş.
Bu akşam haberlerde yeni gördüm bende bunu içim kötü oldu gerçekten ailesine sevenlerine sabırlar
Ne desek bos. Boyle olunca, vakti gelmis derler. Allah rahmet eylesin.
bunun teknıgı suratın yarısı derler. 100kmh ıle gıdıyosan 50m seklınde.dallama arabalar genelde buna dayanamayıp sellektor atarlar.ıplemeyın sagdan gecsın gececekse de.
*bı de zorunda kalmadıkca yagmurda cıkmayın derım.motoru ılk aldıgım gun harıc yagmur cıselese cıkmam valla.asırı rısklı motorla...
yağmurda sürmekte sorun yok, ama hava soğuksa el ve ayaklarda hissizleşme başlıyor ve geç tepki veriyorsunuz. Bunun benzerini çok çok uzun yıllar önce (rahat 18-19 sene var) yaşamıştım. frene basmaya çalışıyorum ama olmuyor el ayak kitlenmiş, almancı mercedese yan kapıdan girmiştim... pisi pisine ölüm yaşamış bu arkadaş, ben yaşamamı yanda araç olmamasına borçluymuşum... İnsanoğlu gerçekten şan eseri yaşıyor bu dünyada..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)