Abi milleti böldüler resmen istedikleri oldu. Akla karada meydana çıktı bu arada ama durum çok vahim.. Adam palayı alacaz diyor yaa. Sen pohpohlarsan palalıyı korursan olacağı bu. Ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Abi milleti böldüler resmen istedikleri oldu. Akla karada meydana çıktı bu arada ama durum çok vahim.. Adam palayı alacaz diyor yaa. Sen pohpohlarsan palalıyı korursan olacağı bu. Ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
yazık, benim ülkemin vatandaşı olamaz bunlar... olmamalı da...
"Abi bizde çıkıcaz palayla o olacak" Çıksan ne olacak Turistimi öldürücen. Hemen pala alıp çıkalım muhabbete bak... Anca konuşuyor beyni upgrade yapılmamış yaratık.
londrada bisiklet kiralayıp yaklaşık 4 saat sehir merkezinde dolaştım. ne bir korna ne selektör. Bisiklet yolu ayrı olarak kıytırık bir şekilde kaldırımda da planlanmamış, cünkü bisiklet yolu diye birşey yok, adamlar bisikleti trafikten dışlamıyorlar, bisiklet zaten trafiğin içinde, diğer araçlarla aynı yolu paylaşıyor. Bazen kenara cekip takip eden araçlara yol veriyorum çunku bu kadar saygılı sabırlı davranışa alışkın değilim trafikte bisikletleyken. Neden londra öyleyken burası böyle. Orada tüm değerler insana odaklı, onlar insan olduklarının farkındalar
insan mı bu herifler??
buradaki zihniyet: "istediğimiz hız da gitmeyen her aracı, herkesi paladan geçirmek öldürmek lazım" zihniyeti.
insanlıktan nasibini almayanların Allah belasını versin
1adım ileri 10adım geri ile o seviyeye anca 150yılda geliriz. onlarda yerinde saymayacak ya bu sefer 300yıl öne geçerler
CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250
varmı literatürde yetecek bir kelime? O palayı alıp soksan herkesin içinde bir tarafına kimsenin gıkı çıkar mı?
çok düşündürücü bir video gerçekten, en başka otobüste bu şekilde atar yapan hıyarağası açıkça birisini öldürmekten bahsediyor, sadece bu bile başlı başına bir suç değil mi?
belki de en doğrusu otobüstekilerin 155'i arayıp otobüste adamın biri öldürmekten, asmaktan kesmekten bahsediyor diye ihbar etmesi ve polisin el koymasıydı (ne kadar koyarsa).
ayrıca üstte yer alan yorumlar şiddetin nasıl kanımıza işlediğinin kanıtıdır bana göre...
Adam da insan görünümü var ancak ruhu ve beyni henüz maymun kıvamında. Böyle cahillerin elinde güç olduğunu düşünsenize kendinden olmayan insanlara neler yaparlar. O insan biraz bisiklete binmiş olsaydı eminim böyle düşünmeyecekti az da olsa evrimini tamamlardı.
http://selcukgural.com | Acemi yazılımcı
Sen çok nazik davranış izlemiş sin .
NE YAZİKKI TURKIYE DE BARBAR ÇOK
İnanılmaz gerçekten , izlemek bile sinir krizi geçirmek için yeterli. Herif bizde inicez palayla onu istiyorlar diyor....
:-) utanmadan bide ne diyo esnaf cikcakmista palayla dikkat etde o pala biyerine girmesin sizin ben zihniyetineze ne denile bilirki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)