Sözkonusu sıkıştırılmak istenen bu sefer bisiklet.
Yolda birlikte seyrettiğimiz şrefsizler işe bunlar. Kafa bu. Karşındakini kullandığı ulaşım aracına göre sınıflayanlar.
Ya neyse ya elim ayağım titriyor sakinleşmem lazım.
Sözkonusu sıkıştırılmak istenen bu sefer bisiklet.
Yolda birlikte seyrettiğimiz şrefsizler işe bunlar. Kafa bu. Karşındakini kullandığı ulaşım aracına göre sınıflayanlar.
Ya neyse ya elim ayağım titriyor sakinleşmem lazım.
bende sarıyerliyim en nefret ettigim tipler O.Ç bunlar kendını adam sanan o.ç bunları tektek dovmek lazım amk o bısıkletlıler garipçeye gidiyordu 3. kopru orman ıhalelerı ıcın.
Ne kadar coklar di mi? Onlarin oyu ile seninkinin bir olmasini hazmedebiliyormusun? Askerlik ve lise mezuniyeti sart olsun su oy islerinde...
Insanliktan nasibini almamis, gorgusuz, ahmak, hayvan, ahlak yoksunu vs vs...
ne desem bilemedim. Çok sinir oldum. İçimden çok güzel küfür ettim.
Bisikletliler bunların annesi ile ilişkide bulunsalar böyle hiddetlenmezler.
ses cok fena ama :D
insani ne diyecegini bilmez hale getiriyorlar, ne igrenc bir memleket olduk biz, bazen soruyordum kendime acaba turkiyeye donme vaktimi diye ama, donsem ya katil olacagim boyle atasi belli olmayan erkek bozmalari yuzunden, yada iceri alacaklar aman sen padisahimiza nasil boyle konusursun diye.
Kanı bozuklar.
Sıkıyosa durup artistlik yapsa ya ? Yemez! Bu ve bunun gibiler böyle işte. Tek oldumu uzaktan havlar ancak.
şerefsizler allah belanızı versin
Neden böyle tipler hiç bana denk gelmiyorki. Stres atmak için birebir. Kafasını kapıdan dışarı çıkarıp kapıyı kapatacaksın. Sonra yeşilçam filmlerinde ne yapıyorlarsa aynen uygulayacaksın şerefsizlere. Bisikletlilerle annesinin alıp veremediği birşey var demekki.
Valla hocam medeniyetle bağı olmayan adamlar ne yapacaksın...bu adamları dövsen bitmez...bu zihniyet şiddete layık..ki böyle artiz birkaçını hırpaladığımda it gibi yalvardığına şahit oldum...deminki kükreyen kişiye ne oldu kediye dönüştü diye acıdığım da oldu...
Kafama takılan detay ise dar sahil yolunda uzun bisiklet konvoyunun yaratacağı sorunlar..bunuda hesaplamak lazım..3 veya 4 erli gruplara ayrılıp garipçe koç üniversitesi önünde buluşulabilir..motorla yaptığımız büyük grup gezilerinde trafikte resmen sıkıntı yarattık..buna hakkımız var mı..yok...en son bir anma töreni oldu edirnekapı şehitliğinde..resmen 1000 civarı motor vardık..konvoyumuzun bir ucu haliç köprüsünü bitirirken ardı daha köprünün gerisindeydi...gurur duyulması gereken bir tablo belki ama trafiğin içine ettik resmen...
Bu konvoy trafiği güc durumda bırakıyormu..gördüğüm kadarıyla evet...verilen tepkiler hayvancamı onada evet...
bu tip insanlara ne dersek diyelim adamların özü bu "insan görünümlü maymun". her bisiklete binişimde bir kaçıyla karşılaşırım. sıkı bir sopayı hak ediyorlar.
Benim anlamadığım bisikletliler bunlara ne yaptı da bu kadar öfkelendiler ? Cidden yolun en sağından usulca gidiyorlar, ya ben salağım körüm bisikletlilerin yaptıklarını göremiyorum yada bu insancıklar beyni henüz olgunluğa erişmemiş birer hayvanlar. İçimden okkalı küfürler geçiyor ama buraya yazmak istemiyorum saygılar.
Değişik insanlar ..böyle şeyleri gördükçe trafiğe çıkma düşüncesinden korkuyorum -.-
Peki trafik ışığı kırmızı yanarken, abi çektiği trafik polisine biz bunları beklemek zorunda mıyız yaaa diye atarlanması?
mavi tişortlu lavuğun kafasını taşla ezmek istedim bir an.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
O boş kutu "kırmızı ışıkta beklemek zorundamıyız, palayla çıkarız" diyor polise ve serbest sıkıyorsa elinde kitapla bi parkın çimlerinde otursun bak ne oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)