Arkadasım çokmu aradın bu konu başLıgını yoksa tuvaLette can sıkıntısından mı akLına geLdi
Born To Be wild,Live to Ride...
Portatif bir LCD TV demonte olabilir kamp yaptığın yerlerde seyretmek maksadı ile tabii..piyasada bu cins tv ler var fiatlarıda 250 ytl den başlıyor ;Bu tv lerde çektiğin resimlere bakabilir camera takıp çadırdan dışarıyı kesebilirsin mesela
Ne diim herkesin bi merakı olabilir allah akıl versin demek lazımm
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Aslında akıllıca bi fikir ya ayrı bir havası olur tabii ki de
___ İskenderunlu _ KILIÇ ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
abi benim anlamadığım güvenli sürüş teknklerinde her noktaya en fazla bi saniye bakın diyor tv'ye demi birer saniye bakacak bu konuyu açan arkadaş
hehehe erotik bı sahnede dıreksıyon hakımıyetını kaybetıp ucarsınız valla
Yok yaa sapık şeylere bakmaayız sonra gümbürtüye gideriz
___ KILIÇ ___
Ama güzel bii sahne varsa mesela 60 saniye deki arabalı adamla kadının araba oldukları sahne olursa başka
Ama güzel bii sahne varsa mesela 60 saniye deki arabalı adamla kadının (Angelina Jolıe) araba oldukları sahne olursa başka
Gayet ciddiyim
___ KILIÇ ___
http://www.youtube.com/watch?v=kpIv7R0CwjQ
bak eleman senin fikrini hayata geçirmiş. artık canı ne isterse onu sereder giderken
==============================
==============================
Arkadaşlar hadi teyp işini anladım, ayna kontrolünü daha sık yaparak ses sorununu bir nebze aşarız, ama ölmek için LCD TV mi takalım, gözümüzü kapatıp mı kullanalım, yoksa kamyonun altına girip doğrudan ölmeyi mi seçelim.
Sorunun doğrusu bu olacak galiba, yanılıyor muyum KILIÇ?
...Sergerdan...
Hiç motora takılırmı ya Motorda giderken değil ekrana km göstergesine bakmanız bile hata
Ama portatif bir dvd oynatıcı alınıp bagaja konur , piknik falan için...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
benim asıl anlamadığım bu gereksiz muhabbetin aylardır ön sayfalara çıkıp 170 küsür mesaj sayısına ulaşması???
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
abi iyi fikir trafikte düsünsene playstation oynuyon zuhahaahah
B-L-A-C-K-M-A-N ikitekerli koca dünya:cat:
ehehhehehe sahiden yapmışlar yav
ama ben hala plazma takanı bekliyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
MOTOR SİNEMA SİSTEMİ ZUHAHAHAHA
B-L-A-C-K-M-A-N ikitekerli koca dünya:cat:
Sen Lcd Yi Izle.yola Yapişinca Asfalttan Siyirirlarken Biz De Seni Izleriz Artik Ne Güzel.tövbe Tövbe.hiç Mi Motosiklete Sayginiz Yok
Oldu. ArkadaŞlar Yenİ Bİ Konu AÇiyorum Ben De.motosİklete İnternet BaĞlİcam Yardim Eder Mİsİnİz?.al Bakalim
Zuhuhuuuuahahau
Asdasdasd
E insan hevesli olunca aklına böyle fikirler geliyor eheh Sıra içi bir olay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)