Bu topic hala hayatta mı?
Bu topic hala hayatta mı?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Akira adlı üyeden alıntı
Tabii yaw ben açarım da durmaz mı ya sonuna kadar gider 1,100 e yaklaştı zaten
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
gereksiz alakasız ve tehlikeli
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Örnek verdik kardeş örnek sen hayal kuramaz mısın?ARMAGEDON adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Bende Sony Psp var . 1 gb da hafıza kartı 2 film yukleyebıyorsun . 7 inc ekran ve super goruntu istedıgın yerede uygun bir baglama seklı ile baglarsın . Oyun muzık film icin yapılmıs super bisey... fiyatıda piyasada 500 ytl civarında ...
Nerelere takılır 151 rs'in sence ?kivanctf adlı üyeden alıntı
motora takmaya gerek yok bence.muzık sıstemı koymak daha mantıklı gelıyor bana.nede olsa gıderken seyredılmez.durunca seyretsende akuyu bıtırır.bırde calınma rıskı var tabııkı
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
ön far gurubuna kamera tak yolu lcd den izle güzel olur beyeaww arka sinyallerin üstünede birer tane kamera yerleştir onlar için de aynalara birer tane lcd koy olllldu işte
Walla bence zaten tv yi yolda giderken izlemen imkansız muzık dinleyebılırsın . Motorlar icin benzin teposunun uzerıne takılan cantaların onlerınde fermuarlı olanları var oraya atarsın . Veya ben belcantama koyuyorum .Ne Mutlu Türküm Diyene adlı üyeden alıntı
Eeee yeni arkadaşlar sizin düşünceleriniz ?
___KILIÇ___
Takmak kolay ne izleyecen motor videosumu?? Taksam ancak GPS icin palm-pilot takarim yollari gostersin diye.O bir ise yarar acikcasi ama TV amacli sirf bos is olur.Su mor isik takan minibusculere benzer.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Başlayan Dünya kupası maçlarını izleriz yaw hem de değişik bir hava olur ?
___KILIÇ___
"Üstünde promosyon ürünüde var bunun" diye komşunun motoru yerine, seninkini çalarlar diye düşünüyorum. Ama gizli klimalar var motorlar için. Hem hırsıza da cazip gelmez. Onu dene ya da bu foruma bir sor istersen.
Freni var, duruyo.
Yaw onu taktırınca her halde ona göre bir güvenlik önlemi alırız
___KILIÇ___
Harika olur da bir de bu işin money si var yani parası yani sıpalisi yani ..... vb. 2,000 YTL ye yakın masraf çıkıyor hem deyamahaman adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
arkaya sisi bar gibi takarsın.
nasrettin hoca gibide ters binersin olur biter.
ama özel birde motor sürücüsü tutarsın.
tehlikeli olmaz.
çok çalışmam lazım çoook.:)
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
Hiç tehlikesiz anında tahtalı cennete
___KILIÇ___
Takılır niye takılmasınki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)