Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
___KILIÇ___
Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
başlık, başlık olalı böle bi saçmalık görmemiştir heralde Direk atla biyerden oldu olacak
bence ön cama koyulacak bir projeksiyondan yola yansıtma yöntemiyle film izlenebilir ohh bir elde patlamış mısır bir elde de kola ne güzel hem ulaşım hem eğlence...:-)
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
Ne izlersin bilmem ama artık çanaksız uydu izlemek mümkün bildiğim kadarıyla.. sen yeterki iste teknoloji emrine amade...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
yaw zaten 2011 yılında bütün kanallar çanaksız izlenecekMr.Wish adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Yok yaw korumasını bilirsen bir şey olmaz beah .ariulu adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Ya ben sana bir soru soracağım tamam projeksyonlu yaptın diyelim gece farları yakınca ne olacakslayer adlı üyeden alıntı
Ellerini bırakıpta nasıl gaza basacaksın ayağınla mı?
Kamil adam akıllı şeyler yaz yalnış anlamayın kardeşimNe Mutlu Türküm Diyene adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
kardeş ben sana bir soru sorayım sen espriden anlarmısın...Ne Mutlu Türküm Diyene adlı üyeden alıntı
Ben anlarım da sen anlar mısın bilmem DİKKAT ! Kardeşim de orada espiri yaptıııııııııı.slayer adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
kardeş galiba üstüne alındın benim lafım sana değil...İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşımında böyle bir sorunu vardı ama derdi dikizlerden hakim olamadığı yolu ekran + kamerayla görmekti. Kör nokta vs problemleri çözmek için!
Yaw o benim kardeşim ondan biraz kızdım kusura bakma .slayer adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Kaskın tepesine yada sisibara monte edilebilir, kablosuz yada kablolu versiyon kullanılabilir.. Kaskta olursa kör nokta daha az belkide hiç olmayacaktır.. Bulunabilirse Balık gözüne yakın bi mercek tercih edilirse net görüntü alınır..
Bir arkadaşta projeksiyon far yanınca ne olacak demiş.. Farın alt seviyesine yansıtalım demiştim.. Yani far görüntüden ileride.Sorun yok, sakinn sakinn..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Bize bir şey olmuyor merak etme kızışma yok yaaaawMr.Wish adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
OK tartışmayın benim için ya bir şey olmaz .İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
Kusura bakma yaw özürrrrrr
___KILIÇ___
valla canın film yada tv izlemek istiyorsa zaten motorun tepesinde işin ne?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)