Geyiğe taşınması lazım bence bu başlığın
Geyiğe taşınması lazım bence bu başlığın
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Sağolun ama ben öylesine dedim yawww ciddiye almayın ___KILIÇ___ ARTIK Gaziantep deyimmmm
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
üstat ona bide 5+1 sistem dvd çalar falan takmak lazım şimdi. Oyüzden bence hiç niyet etme .
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
Yaw çalarlar çalarlar da garaja koysam hem de alarm takdırsam nasıl olur zaten alarm caydırıcı oluyor kolay kolay çalamazlar değil mi ?
, ___KILIÇ___
maksat muhabbet olsun olaylarından biraz daha uzak duralım,bizim amacımız motor ama en akıllı en güvenli en sağlam nasıl kullanabiliriz,halka nasıl sevdirebiliriz bnbların cevabını aramak yerine geyik biri sallıyo bişey herkes nöbetçi sazan gibi atlıyor walla olmadı kılıç sana hele hiç olmadı esefle kınıyoruum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Sanırım takılan TV 'ye PLAYSTATION 2'de monte edilse iyi olur motor kullanırken hiç sıkılınmaz
alpayism adlı üyeden alıntı
O zaman motoru nasıl kullanacağız yaaaaaaw
gel sen vazgeç hoca.. bu kadar tepki geldi..
aslında bi ara sitede burgman 400 ün full modifiyelisi wardı.. ondaki bir pozisyonda lcd tv wardı galiba.. onu araştır bir istersen sitede..direksiyona monte etmişler galiba..
CBR 600F Honda,
herşeyi aynı anda yapmak zorunda değiliz arkadaşlar bence öyleyse tuvalette taktırmak gerek
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Doğru diyorsun galiba bir konu attım ortaya herkes beni kınadı en iyisi motora taktırmamak ___KILIÇ___ _FENERBAHÇE_PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Yaaa paran varsa taktır ama gülü seven dikenine katlanır çalınırsa karışmam
.................................................. ..
erkan
PLaystation'da da MotoGP oynarız tam oluralpayism adlı üyeden alıntı
muahahaha zuahahaha niahahahaKhutuck adlı üyeden alıntı
Son bi eklemede benden, Lcd diilde projeksiyon takalım, farımızın alt seviyesine yansıtırız. bu sayede hem ileriye bakarız hemde seyrederiz. Hele geceleri tadından yenmez güle oynaya müptela olunan dizileri seyrede seyrede eve geliriz hemde gözümüzü yoldan ayırmamış oluruz...
Ekleme: Dizinin devamını acil servisin 37 ekran tv sinden izleyebilirsiniz
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Sağolun arkadaşlar daha önce dediğim gibi bu bir varsayım bir fuarda gördüm aklıma geldi bir sorayım ne olacak acaba dedim kendi kendime ve sonuç işte
___KILIÇ___
önümüzde dünya kupası var kimse önemli bir maçı kaçırmak istemez herhalde degil mi? bence yürürken ve uyurken de seredebileceğimiz sistemler üzerinde çalışmalıyız. Cep telefonu ile kredi alabildiğimiz şu günlerde güzel olmaz mı a dostlar?
==============================
==============================
Büyük dedemde atına düşünüyordu böyle bir şey ama boynunamı kuyruğunamı karar veremeden gariban çekip gitti şu lanet dünyadan
Mr.Wish adlı üyeden alıntı
baba aslında hiçte fena fikir deil walla.. tuttum abi ben bu fikri..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)