artçı "Beldan aşağımı hissedemiyorum "Bolu Beyi adlı üyeden alıntı
artçı "Beldan aşağımı hissedemiyorum "Bolu Beyi adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bence deponun üzerine bir laptop iyi gider. Hem usb tv karti da takilabilir. Böylelikle hoşa giden tv kanalları kayıt bile edilebilir. hem dvd bile seyredilebilir. Ayrica wireless hani şu turkcellin kartlari falan varya onlardan bağlanıp chat bile yapılabilir. Yalnız ufak bir sorun var eldiven takılırsa klavyeyi kullanmak zor olur.
mouse yerine de gaz kolu bağlanabilir aslında tabiki usbden.
arka çamurluun oraya kamera da takılabilir park etmede kolaylık olur hem
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Motorunda DVD izlemek isteyene SATILIK
2004 model Shinco 5"LCD DVD-MP3 çalar
300 YTL (Pazarlık payı vardır)
bu olay hakkatten öLüme davetiye çıkarır. Hatta direk eşşekjennetine
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
TAkılır takılır. Hem niye takılmasın ki. Hatta motorun büyükse 37 ekran bile monte ettirirsin daha ucuza mal olur. Motorsiklet kullanmak %100 dikkat isteyen bi iştir çocuk oyuncağımı bu.
Lcd ekrana para harcamak yerine, hayatınla direk ilişkili olan, daha iyi bir kask, mont veya koruma alabilirsin.
Can güvenliğin için daha hayırlı olur sanki
Delinin biri kuyuya taş atar, en az kırk arkadaşta hemen taşın ardından kuyuya dalar!
41. mesajı yazacak arkadaşı sabırsızlıkla bekliyorum
bakalım o nasıl bir öneride bulunacak
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
arkadaşlar dikkat ederseniz bu öneriyi sunan arkadaşın daha motoru yokmuş profilinde öyle yazıyor...hiç boşuna iddia etmesin 'motor şart mı?'' diye..
bana göre motoru olsaydı ve bu topici başkası açmış olsaydı kendide biyerleriyle gülerdi böyle saçmalık mı olurmuş diye...
PS:istiyosan takılır
bence en iyisi 70 ekran plazzma plakanın oraya tak arkadan gelenler senı ızlesın ama saka 1 yaana durdugun yerde ızleyebılırsınıde pekı yolda gıderken en fazla 40 lan gıderek ızleyebılırısın bu izleme 10 dakkayı gecerse
Yeni yine yeniden
Hatta okunmuş Dvd asarsan düşsende birşey olmuyor motora hem maksimum hızı yükseliyorHAYALBUYSA adlı üyeden alıntı
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
racing için bir öneri
ön tekerleğin üzerine bir kamera bağlayalım ve deponun üzerine lcd ekran koyup yolu kameradan izleyelim.
hatta ekranın ikiye bölünme özelliği varsa yarısında film oynar yarısında yol görünür bu nasıl
As technician As Possible
O zaman motorunda sürücüyle birlikte ikiye bölünebilme ihtimali artarBolu Beyi adlı üyeden alıntı
Aerodinamiğin çok önemli olduğu araçlarda (güneş otomobilleri vs.) araca dikiz aynası yerine lcd ekran koyup arkaya kamera takıyorlar.
ya ne super bi fikir daha önce niye kimsenin aklına gelmedi acaba
tebrikler arkadaşım
takılır tabi hatta 106 ekran plazma bile takılır
SELAM NRB DOST NEDEN HİÇ MSN NE ME MOTOR RESMİ ATMIYORSUNUZ YAWW DJ_SARI_SARI@hotmail.com atacaksanız
http://www.motosiklet.net/forum/newt...newthread&f=10 buraya gir ve bir tanışma başlığı aç istersen DJ_SARI
bu nasıl
gidonu çıkartıp yerine araba direksiyonu bağlayalım ama şu eski kamyonlarınkinden. ortasına da plazma tv. 106" sığmaz ama 37" sığdırırız
biraz gerçekci olalım deiğl mi
As technician As Possible
Takılır.
Koyarsın topcasenin içine. Gittiğin yerde efedi efendi açar izlersin güzelde olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)