Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cimleri sularken yollari sulamak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok
    Usta şimdi esnaf tozun dumanın içinde kalmasın dükkana doz dolmasın pet şişe kapanı delsin kaldırımı sulasın

döner kavşakta ortadaki çiçekleri sulamak amaçlı yapılmış bir uygulama var bizim burda

bazı kişiler gece geç saatlerde sulama mekanizmasını söküyorlar

belediye kamera falan koydu ama nafile sizlerde yol güzergahı üstünde olanları gece bi operasyon düzenleyin

söküp ne yapcaz derseniz oldu yere bırakın

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

şaka bir tarafa birgün bu yüzden birisi ölürse ve kamu gündemine gelirse 'DAMLA SULAMA' yöntemine geçeriz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hatemzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS 250 EVO İ
    İstanbul Boğaz köprü yolunda Anadolu'dan Avrupaya geçerken, özellikle akşam saatleri çok başıma geliyor. Tam köprüye girmeden 200 mt önce filan bir eğim var aşağa doğru. Doğal olarak yol müsait olduğunda 170 e kadar çıkabiliosunuz. FAkat sağdaki koca çiçekleri sularken komple yolda sulanıyor. Görünce önce kuru zeminde sert bi fren yapiosunz e buda doğal olarak kaza sebebi olabiliyor. Islak yola hızlı girnce ayrı bi risk taşıyor. Bence ne belediye nede sürücüler motorları umursamıyor,fakat umursatmak bizim elimizde.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizim bursa belediyesinin 153 şikayet hattı var ben gördüm mü telefon ediyorum artık söylediğim yerlerdeki sistemleri açmıyorlar tankerle bir adam hortumu uzatıp su sıkılıyor diğer belediyelerinde bu hattı varsa telefon edebilirsiniz özellikle kafaların yol çevrilmiş olduğunu söyleyin

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oknglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bide sıcak havalarda caddeyi sulayan esnafa ne demeli ? Geçen gün hafif bi şekilde düştüm o yüzden. Abicim çokmu gerekliydi ne diye ıslatıyosun yolu dedim çoh sıcah yauuuu yanıyoz deyip maşrapayla su atmaya devam etti )
    ben gördüğümün yüzüne ağız dolusu sövüyorum zaten kavgaya bahane arıyorum herhalde anlıyorlar durumu hiç karşılık vermiyorlar sıcaksa aç klimaya başkalarını böyle riske atmaya hakları yok

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gördüğümün yüzüne ağız dolusu sövüyorum zaten kavgaya bahane arıyorum herhalde anlıyorlar durumu hiç karşılık vermiyorlar sıcaksa aç klimaya başkalarını böyle riske atmaya hakları yok
    zabıtaya şikayet edin o tipleri gerekli cezai işlem uygulanır durumu detaylı anlatırsanız eğer ilgileniyorlar

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)
    yapacağımız tek şey sesimizi duyurmak birlikten kuvvet doğar misali tek başımıza belediyeye dilekçe yazmakla olacak iş değil.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    son zamanlarda en çok dikkatimi çeken bir olay yaz geldiği için yazlık beldeler yollar güzel görünsün diye yol aralarına veya kenarlarına çiçek,çim vb dikiyorlar sulamasını bilmiyorlar ya koca kamyon hiç bir ikaz olmaksızın yolun solundan bu çiçek veya çim alanı suluyor yada fiskiyeler açık unutuluyor ortalık göl oluyor Çeşme ve Alaçatı belediyeleri bu işi beceremiyor yollar göl oluyor.Nereye başvurup bu işe bir önlem aldırmalı?sulamakla görevli adama gidip konuşsan seni takmayacak devam edecek yada 'bana işimi mi öğretiyorsun hadi len oradan diyecek' tartışma çıkacak,birisinin canı yanmadan şu işi öğrenseler bari yaz aylarında zaten kalabalık,yoğun trafik var ve motor sayısı epey arttı daha bugun yolda ki sudan resmen motorun üzerinde ben ıslandım bu kadar da olmaz!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)