Hacım hyosung GT650 Comet, GT650R ve GV650 aynı motor blogunu kullanırlar.. Gaziantep teki tamircine bunu söylersen belki daha fazla yardımcı olur.. GV yi ilk defa görmüş olabilir ama diğer modelleri görmüştür diye düşünüyorum.. Senin sorunlara gelecek olursak,
1- Bu motorlarda devirdaim sıkıntılı olabiliyor ve değişim isteyebilir.. Ayrıca su sıcaklığını ölçen ve gerektiğinde fanı devreye sokan müşür'ü değiştirmek gerekebilir..
2-Takma kafana bu kadar ama kıllanıyorum dersen hyosung kullanıcılarının olduğu bir foruma girip detaylı bilgi alabilirsin
3-Bu sorunu bu aralar bende yaşıyorum. Ben marş motorunda bir problem olduğunu düşünüyorum.. Ama dikkat komple ateşleme sistemi problemi de olabilir.
4-Valla riske gerek yok, 10-40 Castrol yağ yada kaliteli başka marka bir yağ işini görür..
Yanlış hatırlamıyorsam 3,7 lt yağ alıyor bizim motorlar ve yağ filtresini değiştirmeyi sakın İHMAL ETME!! Hyo her ne kadar koreli olsa da nazik motordur.. Bakımını yaptığında inşaat tanrısı AMELEUS kadar amele, ama yapmazsan Afrodit kadar çıt kırıldımdır
MT den GV650İ nick li Kaya abi ile irtibata geçebilirsin. Kendisi GV650 nin ciğerini bilir.. O sana yardım edebilir.