İlk defa asfaltla sevişmemi yapmış bulunmaktayım
Reklamlar
-
Bugün Ankara sıhhiye köprüsünün altında asfaltla sevişmiş oldum.Her şey normal dönel kavşaktan 2 arabanın arasında giderken birinin bana yakınlaştığını gördüm ve gözümü yoldan çekip(1 saniyeliğine) yaklaşan arabaya baktım ön tekerleğin kaydığını hissettim ve kendimi yerde buldum.(ön frene bastım mı basmadım mı bilmiyorum).motosiklet ve benim sürüklenme anımda acaba motosiklete bişey olacak mı dedim kendi kendime ve benim sürüklenmem bittiğinde ayağa kalktım ve arkama baktım araba geliyo mu diye gelmiyomuş hemen trafiği durdurup motoru kaldırıp sağa yanaştım.önce motoru inceledim sol ayna tuz buz ve sol sinyal kırılmış.sonra kendime baktım açık renk pantolonun yarısı siyah.kafadan darbe almadım.kaska bi baktım sıkıntı yok.ilk olarak sol elin üzerine düştüm ve ardından sol dirsek yere çarptı Allahtan tüm ekipmanlar tamamdı ve en ufak yara almadan atlatmış oldum.pantolonumda olsaydı kaval kemiğimdeki ufak sıyrıktanda kurtulmuş olacaktım.
725 km motosiklet tecrübem,tam motoru öğrendim korkulacak gibi değilmiş derken asfaltın tadına bakmış oldum.Hiçbirine üzülmüyorum sadece psikolojim biraz çöktü motosiklet konusunda.Umarım kısa sürede atlatırım.Allah hepimizi korusun.
Tecrübeli abilerim herşey Allahın takdiri ama o vakit ne yapsaydım düşmezdim?
Reklamlar
-
Amin hocam , allah korusun hepimizi.
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Korumanın önemini bir kere daha yaşanmış tecrübe ile aktardın.
-
geçmiş olsun kardeşim deneyim önemli ve biraz zor kazanılıyor
-
geçmiş olsun.kullanmaya devam edersen motorcu olmuş olacaksın
-
Geçmiş olsun Emrecim ....
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.kullanmaya devam edersen motorcu olmuş olacaksın
İftara akrabalara davetliydim.Yemeği yedikten hemen sonra kendimi yollara vurup eve geldim
-
gecmiş olsun Emre,Ankara'nın trafiğini oldum olası sevmedim,Hatta Türkiye'nin en sevmediğim trafiği orada diyebilirim.
Ayağa kalkıp devam ettiysen sorun yok,motorcu olacaksın ,en büyük düşüşün bu olsun
-
Bir kere düştükten kaza yaptıktan sonra ulan bir daha düşsem ne olur ki bişey olmuyor düşünce zaten diye düşünüp motorun sınırlarını zorlamaya başlıyorsun.
Sen zarar görmedikten sonra düşmek iyidir diye düşünüyorum.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
24 Temmuz 2013, 23:01
-
24 Temmuz 2013, 23:02
-
24 Temmuz 2013, 23:10
asfaltın bir an önce vaginismus olması dileğiyle..
size de geçmiş olsun..
-
24 Temmuz 2013, 23:10
geçmiş olsun düşmeyen motorcu yok gibi bi şeydir zaten kavşaktan dönerken motoru yatırmışsın anladığım kadarıyla ve ön frene basmışsın normal olarak kaymışsın. bende daha sıfır aldığım zaman plaka işlemleri ile uğraşıyordum daha km bile yapmamıştım şehir içinde yolda boydan boya mazgal vardı hemde viraj aynı senin dediğin durum oldu gerçi ben düşmedim motor altımdan çıktı gitti. sonradan düştümde tabi o da ayrı hikaye
-
24 Temmuz 2013, 23:15
Farkında olmadan ön frene basmışsın. Moralini bozma, bunlar refleks haline gelene dek konsantrasyonunu bozmadan sürmeye çalış.
-
24 Temmuz 2013, 23:18
geçmiş olsun emre, ön frenin tekeri kilitlediğini sanmıyorum
-
24 Temmuz 2013, 23:29
Geçmiş olsun, Allah kimseye beterini yaşatmasın.
-
24 Temmuz 2013, 23:29
-
24 Temmuz 2013, 23:34
Allah bir daha seviştirmesin.
-
24 Temmuz 2013, 23:35
-
24 Temmuz 2013, 23:35
Hayırlı olsun. Düşmeyen motorcu olmaz. İlk defa düştüysen milli oldun demektir. Bundan sonra tekerin düz basa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)