A2 direksiyon sınav motoru
Reklamlar
-
Az önce kurs ile görüştüm. Artık scooter ile sınava girilmediğini, motoru devletin belirlediğini, Honda SDH 125 ile sınava gireceğimi söyledi. Benim boy 1,60. Bu motorun sele yüksekliği 77 cm. parmak ucunda durabilirim sanırım. Ama duramazsam ve tek ayak ile sürsem geçebilir miyim ?
Reklamlar
-
korkmaya hiç gerek yok benim boyum 172 bende boy yetermi acaba nolur diye çok korkuyordum sonuçta küçükken bisikletetede boyumuz yetmiodu ama sürüyoduk motorda sadece ağırlık var heyecan yapmadıktan sonra sıkıntı olmuyor
-
uur52 adlı üyeden alıntı
Az önce kurs ile görüştüm. Artık scooter ile sınava girilmediğini, motoru devletin belirlediğini, Honda SDH 125 ile sınava gireceğimi söyledi. Benim boy 1,60. Bu motorun sele yüksekliği 77 cm. parmak ucunda durabilirim sanırım. Ama duramazsam ve tek ayak ile sürsem geçebilir miyim ?
Dostum kimler kimler geçiyor, dert etmeyin bu kadar... Ben Şubat ayında aldım kursta kullandığım motorlar girmiştim sınava.
-
Ben hic vitesli kullanmadim gecermiyim acaba ? Kurs müdürü gecersin felan diyodu bakmiyolarmis bile falan gibisin yav he he der gibi tavri vardi garipti. Egitim vermiyolar *oktan bi kurs
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Ben hic vitesli kullanmadim gecermiyim acaba ? Kurs müdürü gecersin felan diyodu bakmiyolarmis bile falan gibisin yav he he der gibi tavri vardi garipti. Egitim vermiyolar *oktan bi kurs
Nasıl bakmıyorlar? Bakmıyorlar diye bir şey yok bakıyorlar tabii ki. Ama kontrole gelen hocalar motosikletten anlayan birileri değil, al bi tur at desen atamazlar yani. Sadece prosedürde yazanları yaptın mı yapmadın mı diye bakıyorlar. Eğitim kısmına gelince. Hata sizde ne yazıkki. Önceden sormalıydınız. O kadar parayı ne için alıyorlar acaba?
-
kardeş çoğu yer motor eğitimi vermek istemez adamın arkandan koşacak hali yok güvenipte arkanada binmez , hala bizim insanımz 2 dakika yavaş sürsün 3ü dakika hız yapmaya kalkar ben olsam bende motor eğitimi vermezdim
-
ramazan06 adlı üyeden alıntı
kardeş çoğu yer motor eğitimi vermek istemez adamın arkandan koşacak hali yok güvenipte arkanada binmez , hala bizim insanımz 2 dakika yavaş sürsün 3ü dakika hız yapmaya kalkar ben olsam bende motor eğitimi vermezdim
O zaman o kursu açmayacak. Adı üzerinde sürücü kursu. Lafım size değil yanlış anlamayın.
-
O söylediğin motorla benim sevdiğim bir kız arkadaşım girdi sınava, ehliyetini aldı. Boyu 1.50... Rahat ol.
-
BBelt adlı üyeden alıntı
O söylediğin motorla benim sevdiğim bir kız arkadaşım girdi sınava, ehliyetini aldı. Boyu 1.50... Rahat ol.
Şuan rahatladım
-
25 Temmuz 2013, 01:07
Direksiyon sinavindan kac gun sonra ehliyeti aliyoruz bilen varmi
-
25 Temmuz 2013, 14:11
arkadaşlar bu seneki direksiyon sınavını küçümsemeyi sakın.
Ben bile hatasız yaptığım halde bıraktılar. 20 - 25 cm genişliğinde 7.5 mt demirden geçeceksin (taşmadan) 8 dubadan S çizeceksin. Sonra boş alanda 8 çizip döneceksin. Bu işlem süresi yarım saat sürüyor. yarım saatten önce indirmezler. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun
-
25 Temmuz 2013, 14:51
-Alperen- adlı üyeden alıntı
Ben bile hatasız yaptığım halde bıraktılar. 20 - 25 cm genişliğinde 7.5 mt demirden geçeceksin (taşmadan) 8 dubadan S çizeceksin. Sonra boş alanda 8 çizip döneceksin. Bu işlem süresi yarım saat sürüyor. yarım saatten önce indirmezler. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun
Eğer öyleyse millet biraz zor geçer. Sıkılaştırmaları iyi olmuş.
-
25 Temmuz 2013, 14:53
Yandik o zaman gecemessem hic vermesinler kisin zaten kim cevircek be bide vitesli kullanmadim ya
-
25 Temmuz 2013, 15:29
Direksiyon sınavına girmeden motorla birkaç saat eğitim vermeleri gerekli
Ben ehliyet alırken saf a yattım eğitim verdiler mecburen
-
25 Temmuz 2013, 15:36
Ben sınava girdiğimde 100cc lik ufacık bi scooter vermişlerdi.Boyum 1,74 olmasına rağmen dizlerim gidona çarpıyordu ve dönüşlerde zorlandım. Aa pardon dönüşlermi dedim 3 tane kuka vardı aralarından geçip 1 kere dönüş yapıp geri geldim , yaklaşık 10 sn sürdü. Yıl sanırım 2006 falandı. Bu şekilde olması aslında iyi olmuş. Ehliyet aldıktan sonra motorsiklet kullanmayı öğrenmek araba kullanmayı öğrenmekten çok farklı.
-
25 Temmuz 2013, 15:59
Yeni parkur boyle olacakmis.
http://www.youtube.com/watch?v=qzVqsj3-NRo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
-Alperen- adlı üyeden alıntı
Seni niye biraktilar? Otomobilde ayna duzeltme, koltuk ayarlama, kemer baglama vb Hareketlere bakarlar. A2 de bu olay var mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)