aslında zor olur biliyorum ama macera yasamayı çok severim tek korkum motorun arza hali !!! sizce motorda bi sorun olurmu ?
aslında zor olur biliyorum ama macera yasamayı çok severim tek korkum motorun arza hali !!! sizce motorda bi sorun olurmu ?
bence olmaz fazla zorlamadıktan sonmra cesaretini kutluyorum
Ybr
10 xx xxx
Bence de fazla zorlama bir şey olmaz gerçi zorlasanda olmaz belki ama yine de zorlamadan git.Bence Mondial ile İstanbul dan Bursa ya değil cesaretin varsa ve korkun yoksa TÜRKİYE gezilir...
Gelirsin dostum hele bu serin havaarda rahat rahat hiç durmadan........Sıcak havalarda olsa idi 1 saatte bi mola verirdin 10dk sonra yine gazla........
hadi cesaret motorun seni utandırmaz merak etme .
yaşasın rüzgar kardeşliği
Gidersin hiç durma.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bendede senin motorun kardeşi war asya 150t bnde okullar tatil olunca uzun yokl yapacam 1 saate bii 10dk filan mola werirsen gidersin hem ara bölümünden ara bulursun bu konuda yazılmış forumlar war
hızlı feribotla yalova,ordan da bursa kolay olur
Ducatista:)
valla istanbuldan gidebilrisin demıs herkes ama bursalılardan da bi izin al bence
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bizim çanakkale gezimizde 150zat vardı, bendede 125kt 8 saat yol yaptık toplam 750km. 100km yada saat başı mola ver fazla basma, kazasız belasız.
Bence gidilir.tatil yörelerinde kullandığım scooter'lardan dolayı Problem yaşamıyacağını tahmin ediyorum.Trafiğe dikkat etmeni rica ediyorum.Zira en büyük tehlike senden büyük araçlar.Hadi yolun açık olsun.
hepinize ilginiz için çoooook tesekkür ediyorum !!!! içimi rahatlattınız.. iyiki bu siteye üye olmusum ve iyiki varsınız !!!!
dostum selam bende as125t var
yağmur yağarken yenikapıdan yalova yaptım feribotla yalovadan orhangaziye gittim
dönüşte de aynı yolu izledim bu sefer de dolu yağdı
bu yüzden 60'ı geçememiştim,
tek sorun otobüsler, özellikle tırlar oldu ama çok zevkliydi, sen de eğleniceksin merak etme...ben ilk fırsatta yine yapıcam
orhangaziden geçerken orhangaziye benim için bir selam verirsen sevinirim
süpürgelikten inerken iznik gölünün manzarasını kaçırma
hayırlı yolculuklar...
Son gazda uzun süre gitmediğin takdirde oldukça uzun mesafelere gidebilirsin.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
desenize ben 750 cc lik honda'mla türkiyeyi dolaşırım
neden olmasın
benim sattığım motor ile ne kadar yol yaptığım bu msg da var.
bu yolculuğumdan sonra da 2 defa ist-bursa-ist yaptım ayrıca.
kendine ve motoruna güveniyorsan yapabilirsin, gereksiz tehlikeye atılmamak kaydı ile...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yok kardesim 750'lik motorla şehirler arası yola mı çıkılır?? yolda kalırsın.durmustit adlı üyeden alıntı
uzun yola çıkacaksan ya motor hacmi küçük olmalı(max 150cc) ya da çok büyük olmalı (+1000cc) ki sorun yaşamayasın.
seninki gibi 750cc'lik orta halli motorlar uzun yolda çabul pes ediyor. motoru yapanlar büyük olduğunu düşünüp yeterli tedbiri almıyorlar da ondan güvensiz. ama küçük motorları yapanlar ne yaptıklarını bildikleri için tedbirli olurlar...
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
scooterla uzun yol ilginç
Return of the Shadow
06 CBR 600 F
arkadaşlar ben zat150 ile izmir çanakkale yaptım... zevkli bir yolculuktu.
eğer merak edenler varsa mesajlarımı inceleye bilir.. gücünü yormadan kullanırsan motor tüm türkiyeyi gezer, yani mak. limitlerde pek gezmicen ve motorun sesini dinlicen sürekli. zaten kendi belli ediyor yorulduğu zaman...
Bende geçen pazar, sabah 10 dan akşam 9'a kadar dağ bayır gezdim. Asfalt, toprak karışık toplam 300 km yapmıştım. Ama resim çekmek için bol mola vermiştik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)