Mototal da 4000 km bakım, 1 litre yağ 102 LİRA!! öpmece..
Reklamlar
-
Arkadaşlar, başıma geldi, beni öptüler sizide öpmesinler diye başlık açma gereği duydum. Paranın zor kazanıldığı şu devirde CBF 150 motorum 4000 km bakımına yalnızca 102 lira ödedim.
Bakım sadece 35 dk sürdü. Faturada zincir yağ falan yazıyor, hikaye!! azıcık yağ sürmüşler.
Gitmeden önce 8 sekiz kere düşünün.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Reklamlar
-
-
Hocam en güzeli açın youtube u hava filtresi, buji, yağ değişimi,zincir germe vs. öğrenin o verdiğiniz paraya güzel bir zincir yağı alın 18 yağ,15 hava filtresi herhande anca olur o rakam.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
-
Garanti muhabbeti olmasa servisin önünden geçmeyecem ama bana iyi ders oldu.
Çok adilik bu yaptıkları.. çok!!
-
103 lira faturanın 56 lirası işçilik kalan 45 lirası da malzeme. Çok da abartı bir rakam değil.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
103 lira faturanın 56 lirası işçilik kalan 45 lirası da malzeme. Çok da abartı bir rakam değil.
bu işlem için 50 lira işçilik sen bana ver motorunun garantisini yetkili servis ne oranda veriyorsa bende sana sağlarım. hodri meydan
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Ne yaptın hocam sen ya??
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
buradaki problem işçilik ücreti gerisi normal
honda türkiye çok kötü yönetiliyor .burdaki bakımdada ampul kontrolu 2.50 diyerek tüm ampulleri kontrol ettiğini yazıp hepsini geçiriyorlar .çakallar honda eski honda değil
-
24 Temmuz 2013, 13:23
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
bu işlem için 50 lira işçilik sen bana ver motorunun garantisini yetkili servis ne oranda veriyorsa bende sana sağlarım. hodri meydan
Ben para almadan garanti veriyorum. Hadi bakalım hodri meydan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Buzun kuru tabi senin
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
24 Temmuz 2013, 13:23
Bende de cbr125 var.
2012 model. 10.000 bakımını yaptıracağım.
Yetkili servise değilde diğer servislerde bakımlarını yaptırırsam garanti kapsamından mı çıkıyor?
-
24 Temmuz 2013, 13:24
amma kazık yaw bu yetkili servisler bi yağ değişimi için bu kadar faiş fiyat alınmaz be kardeşim.....
işçilik saatine itiraz etseydin sende yarım saat te yaptınız neden utanmadan bu kadar yazıyonuz diye
-
24 Temmuz 2013, 13:33
Arkadaş bırakın şu garanti laflarını. Altındaki motosiklet zaten 150 cc büyük bir arıza verse ve bu arıza fabrika hatasından da kaynaklansa yine sahibine bu kullanıcı hatası diyip parça işçilik parasını her türlü alacak. Serviste yapılan tek bakım yağın değişmesi. En kaliteli yağı alsan 25-30 tl açacağın bir tane vida bırak dökülsün kapat doldur devam et.
Zincire yağdanlıkla sıradan bir iki damla yağ sıkıp zincirin bakımınıda yaptık derler. Halbüki o parayla zaten zincirin yenisini alırsın. Kısacası hem paranıza yazık hem zamanınıza. Bırakın garantiden çıksın. GARANTİ BELGESİNİN GERÇEKTEN LAZIM OLACAĞI GÜN ANLARSINIZ BU DEDİKLERİMİ.. Büyük cc ler için lafım yok..
-
24 Temmuz 2013, 14:20
neyin itirazını edeyim sıfatı bozuklara? içeride kimbilir sohbet muhabett, motor durduğu yerde işçilik ücreti işletiyorlar..
garanti olayı bir nevi insana güven veriyor, garanti olmayan mondial kullanıcılarının falan hali vahim görüyoruz ama ders oldu bu bana...
-
24 Temmuz 2013, 14:30
sıfır motor aldım iki yıl garantili diye ama daha hiç servise gitmedim herşeyini ben hallediyorum ve motorum şu an garanti dışı,sizde bunu yapabilirsiniz,eğer bu paraları vermek zorunuza gitmiyorsa servise gitmeyin demiyorum tabi ama gerek yok diye düşünüyorum
-
24 Temmuz 2013, 14:33
zamanın behlinde 2010 model sıfır araba aldım, onu dahi servise sokmadım. bana göre servis tamamen para tuzağı. yağına suyuna bak haydi 100 lira ne imiş garanti devamıymış.
kurubuz
herkes senin kadar zengin olmayabilir.
-
24 Temmuz 2013, 14:38
Pul 1,27 TL yok artık :D Şu vidaların arasına koyulan metal yada plastik pullardanmı bu yoksa başka bişeymi onadamı para almışlar ?
-
24 Temmuz 2013, 14:50
oknglr adlı üyeden alıntı
Pul 1,27 TL yok artık :D Şu vidaların arasına koyulan metal yada plastik pullardanmı bu yoksa başka bişeymi onadamı para almışlar ?
Onu'da hayrına yap be adam. Profesyonellik uğruna insanlıktan çıkma mototal Artık bizleri nasıl görüyorsa? Yolunacak kazı bile önce keserler lan Bizi canlı canlı yoluyorlar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
24 Temmuz 2013, 14:55
2move adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, başıma geldi, beni öptüler sizide öpmesinler diye başlık açma gereği duydum. Paranın zor kazanıldığı şu devirde CBF 150 motorum 4000 km bakımına yalnızca 102 lira ödedim.
Bakım sadece 35 dk sürdü. Faturada zincir yağ falan yazıyor, hikaye!! azıcık yağ sürmüşler.
Gitmeden önce 8 sekiz kere düşünün.
http://m1307.hizliresim.com/1c/s/qq3r2.jpg
aynısını bizde yasadık honda ps150 4000km bakımında 105 lira ödedik.bir litre yag, hava filtresi değişmis(ne gerek varsa sanki kum ocagında kullanılıyormus gibi) birde bir cift o-ring.
aktarmayla alaklı oringler ama motorda hiçbir sorun yoktu, sadece klasik prosedür için bakıma gitti sonuc 105TL
işcilik +temizleme ücreti yazıyor saka gibi
adres : honda kıvrak motor mugla fethiye
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
2move adlı üyeden alıntı
neyin itirazını edeyim sıfatı bozuklara? içeride kimbilir sohbet muhabett, motor durduğu yerde işçilik ücreti işletiyorlar..
garanti olayı bir nevi insana güven veriyor, garanti olmayan mondial kullanıcılarının falan hali vahim görüyoruz ama ders oldu bu bana...
demişsin ama ben sıfır mondial x-treme max aldım subab ayarı mevzuatına servizi ilk 500 km de sildim attım cokda rahatladım.
üşengeçliğinden altına yapan adamlarla yüz göz olmaktansa herseyini kendim 4de1 fiyatına yapıyorum
hemde güvenle binebiliyorum
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
24 Temmuz 2013, 14:56
htmetin adlı üyeden alıntı
Ben para almadan garanti veriyorum. Hadi bakalım hodri meydan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Buzun kuru tabi senin
Ben üzerine para verip motorunuza bakım yapıyorum . Hodri meydan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)