Hyosung GV 250 motorumu satıp Virago 535 almak istiyorum. Bi tane arkadaşımın var ve 135.000 km'de gördüğüm kadarıyla temiz bir motor. 7.000 TL fiyat istemekte. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hyosung GV 250 motorumu satıp Virago 535 almak istiyorum. Bi tane arkadaşımın var ve 135.000 km'de gördüğüm kadarıyla temiz bir motor. 7.000 TL fiyat istemekte. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sana yardımcı olayım tabiki Ben olsam 135.000 km de 10-15 yaşında motor almam. GV 250 de başın ağrımaz ama 10-15 yaşındaki bir motorda başın ağrıyabilir. Sesi heybeti seni etkilemiş olabilir ama rezilliği çekilmez derim.
Kesinlikle bulaşmasın diyorum ben. Tamam güzel motor da arka lastiğini bile siparişle alabildiğin motosiklet can sıkıcı olabilir.
Gv250 ile devam
Motosiklet temizse sorun olmaz. Bir 135 daha gider, tık demez. Ancak iyice incelettirmek şart.
bakımları düzenli yapılmışsa ve sürücüsü de motoru ile ilgili bir arkadaş ise bence alınabilir... Gv250'ye de taş çıkartır...
Hahaa ilk defa hyosung u satıp suzuki alma hyosung daha iyidir diyenler görüyorum 535 eğer temizse seni her türlü tatmin edecek motordur.. Kontrollerini işini bilen bir ustada yaptırıp gönül rahatlığı ile binebilirsin arkadaşım...
10-15 senelik motora okadar para verilmez bence hyo gayet iyidir bence biraz bekle para birktir elindekini satıp shadow filan alırsın
ilgini çekerse benim motorum satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-tamamen-orjinal-en-500-acil-129076877/detay
535 ile gv 250 kıyaslanacak makinalar tabiki degildir direk 535 ile gv 250yi karşılaştırma kafanda çünkü karşında 135bin kmde bir virago var.
V motorlar sıkıntılıdır silindirin biri az çalışmıştır biri çok çalışmıştır ıvır zıvır 135km ve burası türkiye ne kadar temiz olabiilir diyip bulaşmazdım.
wirago çok yakar km de fazla,tabi iyi bakılanı çok km ler gider.ben almaya cesaret edemem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)