arkadaşlar ilk motorum olacak.şekli falan epey bir hoş görünüyor doğrusu.sizce almalımıyım?güvenilir mi?
http://www.kanuni.com.tr/scooter/98/ronny-s-150
arkadaşlar ilk motorum olacak.şekli falan epey bir hoş görünüyor doğrusu.sizce almalımıyım?güvenilir mi?
http://www.kanuni.com.tr/scooter/98/ronny-s-150
al güzel scooter.
sana kısa sürede paranın aslında ne kadar değerli olduğu hatırlatacaktır..
allah yardımcın olsun..
abicim 5 ay kullanıp satcam zaten alışıyım bir sonra yamaha ybr ye geçiş.ama sorun olurmuki?
daha iyi bi seçim yapsak ne yapabiliriz peki bir 2000 tl civarına hangi scooter ı önerirsiniz?
eğer 5 ay sonra ybr ye geçiş yapacaksan hiç geçiş süreci
yaşamadan ybr al . hem satacağım diye uğraşmazsın hem
para kaybın olmaz
Kardesim uygun olsun saglam olsun diyosan yamahanin hondanin cublari vardir çin malida goturur seni bende var mondial scooter dagiliyo topliyamiyosun tekme vursan ayagin plastigi deler iceri girer aman dikkat cublar saglam hem cok cok az yakiyo inanamassin yakitina
benim plan scooter da öğreniyim sonra tertemiz kazasız belasız ybr ye geçiyim diye düşünüyorum ama honda activa falan alıyım dicem onlarda bi halta benzemiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
kardeşler 3 ay falan kullanmak için bitane bundan alsam ikinci el.1600tl ye.....sonra satsam ne kadar ederki birde o 3 ay içinde dağılırmı?
isterseniz bu çinl scooter olayını bu kadar abartmayın ben aldım kullanıyorum motor düzgün rodaj ile 120 130 arası hızı yapabiliyor artı olarak dedikleri kadar da masraf çıkartmıyor ben orjinal egozstu değiştirip yeni egozstu fırsat bulup kelepçelerini takmadığım için egzost borusu vede 1 kerede statör arızası yaşadım garantiyi egzsot alıp keyfe keder vozmasaydım satatorude bedavaya yaptırırdım artı olarak parçalarıda ucuz zaten abartmaylım isterseniz
abicim kanuni rony s 150 den mennunmusun sen?şekli çok hoşuma gidiyor ancak elen yorumlar pek iyi değilde??
5000 kullandım, halende kullanıyorum. Periyodik bakımlarını yaptığınızda bir sorun çıkartmaz. Bilen, bilmeyen herkes kafadan bir şeyler sallamayı bir kenara bırakın artık.
Dağılırmış? Bindin, kullandındamı konuşuyorsun ? Karbüratörü değiştirdim tavian Malkım diye bir şey taktım.
6 litre-250km gidiyorum şehir içi. Hangi motorla yapabiliyorsunuz bunu cup hariç
110 km rahat çıkabiliyorum. Ybr125 bile 110da kalıyor ? Hatta bir çok motor 110 yapmıyor bile (gps)
Ben çinliler hakkındaki ön yargımı kırıpda aldım, mutluyum... Pişmanlık sıfır, tavsiye edilir !
abi bende dağılır mağılır diimce korktum.2. el pejo veya suzuki ye falan yönelmeyi düşündüm ama onlardada şekil pek fazla yokyaaa
2 el motor alırkende ucuz dıye alma sonra japon dıye aldıgın motor çinliden fazla masraf ve sorun çıkarır
ileride vitesli almayı düşünüyorsan scooter ile başlamanı tavsiye etmiyorum. Kendim öyle yaptım çok pişman oldum. Ama sen fark etmez ben deneyerek tecrube edeyim diyosan alabilirsin tabiki..
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Tabi birde sıfır alıcaksan muhakkak zararın olur 5 ay için deymez.
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
Vitesli al sen direk ben öyle yaptım hicte sorun olmadı
Vitesli commuterlerinin plastik parcaları daha az motor blogu saglam sorun olursa garantisi var wolf mü driftmi
5 ay sonra satıp ne alacan peki sıfıra gerek yok commuterleri saglam commuter al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)