Arkadaşlar merhabalar,
Mondial Revival kullanıcısıyım. My Mondial forumu açılmış. Mondial kullanıcıları oraya da üye olarak yetkililere ve Mondial'cilere ulaşabilirler. Linki aktarıyorum www.mymondial.com.tr
Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar merhabalar,
Mondial Revival kullanıcısıyım. My Mondial forumu açılmış. Mondial kullanıcıları oraya da üye olarak yetkililere ve Mondial'cilere ulaşabilirler. Linki aktarıyorum www.mymondial.com.tr
Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Gayet güzel yapmışlar hayırlı olsun sizin için.
Daha önce ben de yorumda bulunmuştum herhangi bir konuda. Kurallara uygun olmayan yorumlarda bu uygulama yapılıyor. BMW Türkiye'de böyle durum, Mercedes'te de...
Sayfa kurallarına uygun olmayan yorumlar yönetim gereği düzenlemeye uğruyor. Zaten bu sebeple açılmış MY Mondial. Artık rahatlıkla takılabileceğimiz bir alanımız var diyebiliriz yani.
Yok bayi de servis de değilim. Kalite kontrol ve metot mühendisliği yapıyorum. Bu işleri de bildiğimden olacak ki hem kurumsala önem veren hem de uygun fiyata gerçekten kalite sunan bir marka olması nedeniyle Mondial'i seçtim.
Forum olarak motosiklet.net çok iyi. Sadece Mondial kullanıcıları için bir alternatif olur diyerek paylaştım arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)