Daha Plaka Çıkaramadan Kaza Yaptım
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Cuma günü Lifan ın 200cc Crossunu aldım sıfır.
Henüz plakasını çıkartamadım araya haftasonu girdiğinden. Dün gece B.çekmecede Dar bir gidiş geliş yolda 40km civarı süratle giderken karşıdaki araç parketmek için beni görmeden direk bana ön soldan çarptı.
Hani "sen iyi sürersin başkası gelir vurur" derler ya onu yaşadım işte.
arkamda bir kız arkadaşım vardı ağır bir sırt çantası takmıştı sırtının ağrıdığını soyledi ama filmde bir şey çıkmadı bu da aklınızda bulunsun çok ağır sırt çantası takmayın.
Benim de Sol ayağım çok az şişti ve kısa ayakkabı olduğundan bilek kısmı yere sürttü onun dışında bir şey olmadı.
Motorun sol depo plastiği ve amortisor plastiği,, ön jant, gidon değişecek. sol amortisor biraz çizildi.
çarpan araç kartaldı ve sol farı komple indi, tampunu da gitti.
Sakın ama sakın plakasız,ehliyetsiz,eksiz belge ile trafiğe çıkmayın. siz iyi kullanabilirsiniz, onlar gelir çarpar zor durumda kalırsınız.
Yavaş gittiğim için çok şükür bize bir şey olmadı iyi ki rodajdayım yoksa o yolda uzar giderdim sonumuz ne olurdu bilmem :D
çarpan kişi beni görmediğini, arkamdan gelen aracın gözünü kör ettiğini soyledi. Bu yüzden farkedilmek için susturucuyu çıkarmayı düşünüyorum.
Kazasız sürüşler umarım benim gibi bir talihsizlik yaşamazsınız.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun size birşey olmamış ya. Çok kötü bir durum motoru alır almaz kaza yapmak, insanı psikolojik bunalıma sürükleyebilir
-
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun diyelim...
-
-
Geçmiş Olsun Hasarı Kim Karşılıycak ?
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun size birşey olmamış ya. Çok kötü bir durum motoru alır almaz kaza yapmak, insanı psikolojik bunalıma sürükleyebilir
Teşekkür ederim,
arkamda arkadaşımın olması ve sırtının ağrıması bu durumu bastırdı tek olsam adamı dağıtırdım orda sinirden, 0 motor gidişi bozulacak diye korktum.
-
geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
-
çok geçmiş olsun.. büyük şanssızlık
allah daha beterinden saklasın...
-
İzmir İl Temsilcisi
en korktugum şey artçıyla kaza yapmak heleki kız arkadaşımla.
allah korusun...
Giden motor olsun yedigimiz ceza olsun ama yeterki artçıma bişi olmasın.
-
22 Temmuz 2013, 15:45
Ah şu Şahinler Kartallar hurdanın önde gideni hepsi. Yıllardır araba diye sattılar bizim millete. Aynasının varlığı yokluğu belli değil. Gördüğü alandan çok kör noktası var. Bu araçlara 5 metreden fazla yaklaşmamak lazım yan yana veya çapraz gitmemek lazım...
-
22 Temmuz 2013, 16:02
6PaTLaR adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim,
arkamda arkadaşımın olması ve sırtının ağrıması bu durumu bastırdı tek olsam adamı dağıtırdım orda sinirden, 0 motor gidişi bozulacak diye korktum.
geçmiş olsun
arkadaşım adam ne kadar suçlu olursa olsun senin plakan yok bişeyin yok ben orda sana çarpan olsam bana böyle tavır takınsan plakasız motorlasın diye anandan emdiğin sütü burnundan getirirdim.iyi adama denk gelmişsin...
-
22 Temmuz 2013, 16:41
Çok geçmiş olsun.. Bir fiil 10 yıldır motosiklet kullanıyorum, şimdiye kadar hep bana çarptılar.
-
22 Temmuz 2013, 17:09
canerol adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
arkadaşım adam ne kadar suçlu olursa olsun senin plakan yok bişeyin yok ben orda sana çarpan olsam bana böyle tavır takınsan plakasız motorlasın diye anandan emdiğin sütü burnundan getirirdim.iyi adama denk gelmişsin...
Dostum benim tek sucum plakasız çıkmak adam benden daha suçlu. plakam olmadığından 300 kusur lira ceza yiyecektim ve motor bağlanacaktı plaka çıkarana kadar. neyse adamla anlaştık zaten.
-
22 Temmuz 2013, 17:24
-
22 Temmuz 2013, 17:26
Sigortan olaydı hasarını felan karsılardı ölüm kalım yok o zaman bin pisman olurdun plaka sigorta olmadıgına
-
22 Temmuz 2013, 17:40
Sağolun arkadaşlar.
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Sigortan olaydı hasarını felan karsılardı ölüm kalım yok o zaman bin pisman olurdun plaka sigorta olmadıgına
Çok şükür oyle bir durum yok.
-
22 Temmuz 2013, 17:55
-
22 Temmuz 2013, 18:43
geçmiş olsun...bu tür yeni alımlarda bir miktar sabırlı olmak lazım...sigorta plaka vs tamamlanana kadar...
-
22 Temmuz 2013, 18:56
Biz Büyükçekmece'liler, hafta sonraları doğan , şahin ve kartalları ile ilçemizi işgal eden es-encılıs ' lılardan( esenyurt tayfası) çok çekeriz. Hafta sonu kapı dışına çıkamayız, evlerimizin önüne arabalarımızı park edecek yer bulamayız. Dikkatli olmak lazım, es-encılıslılar acımaz, çarpar. Geçmiş olsun.
-
22 Temmuz 2013, 21:17
sağolun arkadaşlar
kurubuz adlı üyeden alıntı
Biz Büyükçekmece'liler, hafta sonraları doğan , şahin ve kartalları ile ilçemizi işgal eden es-encılıs ' lılardan( esenyurt tayfası) çok çekeriz. Hafta sonu kapı dışına çıkamayız, evlerimizin önüne arabalarımızı park edecek yer bulamayız. Dikkatli olmak lazım, es-encılıslılar acımaz, çarpar. Geçmiş olsun.
Esangles lılardan ne çektik be
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)