Benzin'in 5tl olduğu gerçeğini değiştiremedik Zamları protesto fotoğraflarımız
-
23 Temmuz 2013, 15:31
100 km'de 8 litreden aşağı yakmıyor benim motor, her depoyu doldurduğumda da daha çok sinirleniyorum, yüksek cc kullanıyorsan benzini düşünmiyceksin demek abesle iştigaldir.
sen düşük cc kullan kardeşim şikayette etme benzin fiyatlarından, depoyu doldururken de bağırırsın hüloğğğğ diye.
Reklamlar
-
23 Temmuz 2013, 16:40
raven71 adlı üyeden alıntı
ne kullanırsan kullan ayağını yorganına göre uzat. ben de memnun değilim zamlardan fakat pahalı motor alıyorsan benzinini de düşüneceksin.[COLOR="Silver"]
Zamlardan memnun değilsin ama zamları yapanların avukatlığını yapmaktan da geri kalmıyorsun.Söylediklerinin ikinci kısmına katılıyorum doğru söylüyorsun pahalı motor alıyorsan benzinini de düşüneceksin malum biz milletvekili değiliz,millettin vergisiyle alınan sınırsız beleş benzin ile gezmiyoruz kendi cebimizden alın teriyle kazandığımız helal parayla benzin alıp geziyoruz dolaysıyla benzini düşünmek zorundayız.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
23 Temmuz 2013, 17:12
raven71 adlı üyeden alıntı
güzeldi
dikkat çekici bir şey var o da protestoya katılan motosikletler neredeyse hep yüksek cc li ve pahalı motosikletler. yüksek cc ye binip de pahalılıktan yakınmak da ilginç. hem lüks yaşayalım hem de az harcayalım zihniyeti de ayrı bir ilginçlik. hayabusaya (sadece örnektir) binip benzin pahalı denmez.
benzin zammını savunamam fakat bu zihniyetle bir protestoya da katılamam. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
kurye arkadaşlar ekmek parası peşinde koşuyorlar motosikletleriyle asıl protestoyu onlar yapmalıydı.
raven 71 bence saçmalamışsın! araçlarıyla poretosto edenler de araç markalarına modeline göre mı poretesto edecekler. araban lüks ise poretoesto yapmasınlar mı. illana murat 131 mi binmek gerekiyor bu poretestoyu yapmak için.
-
23 Temmuz 2013, 20:34
siz sıkmayın canınızı vergiyi benim gibi devlet memurundan yeterince alıyorlar
iyi bakın sadece vergi ve kesintileri görün
vergiye dikkat edin kesinti olarak gösterilmiyor
ve ben en düşük maaş grubundaki devlet memuruyum
-
23 Temmuz 2013, 23:32
otopsici adlı üyeden alıntı
Fotoşopla falan ilgili sanatçı arkadaşları güzel bişi yapmaya çağırıyorum, güzel bişi yapalım, camlara, topcaselere çakalım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)