Arkadaşlar merhaba bugün bir deneme çekimi yaptım. Kameramın yeri sizce nasıl uygun mu? Çekimler için uygun bir görüntü oluşmuş mu? Açıkcası ön amortisörün hareketlerini görmek beni bitirdi mest etti
Arkadaşlar merhaba bugün bir deneme çekimi yaptım. Kameramın yeri sizce nasıl uygun mu? Çekimler için uygun bir görüntü oluşmuş mu? Açıkcası ön amortisörün hareketlerini görmek beni bitirdi mest etti
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
ses açıısndan ıı olmamış görüntü ,, sayılır fakat nıe dar anlamadım :s
Kamera yan değil dikey olarak konumlandırıldığı için. Yan konumlandırıldığında koruma demiri önüne geliyordu maalesef.
Ses olayına yapılabilecek birşey yok malum rüzgar Artık videoya güzel bir müzikle destek çıkmak gerekecek
Görüş açısı çok dar. Sağ taraf hiç yok. Madem taşıyorsun mümkün olan en geniş açı ile görmesi ileride bir sıkıntı olduğunda işe yaraması açısından daha iyi olurmuş.
Sadece keyif amaçlı ise nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kalsın.
Ancak bu haliyle sağ taraftaki nesneye 10 metreden fazla yaklaşınca görüntüden çıkıyor. İleride olur da bir aksilik yaşaman durumunda ah keşke orası da görüntüde olsaydı diyebilirsin.
Rüzgar sesi konusunda ise; mikrofonun olduğu kısma bir sünger iliştirmek işe yarıyor diye duymuştum.
Bu arada kamera tam olarak nedir? Çekimleri tatmin edici gibi.
Ses sorununu mikrofonun üstüne küçük bir parça elektrik bandı yapıştırarak çözersin. Bunu yapıştırıp sökmen zarar vermez. Rüzgar sesini keser ancak diğer tüm sesleri gene kaydeder.
Videoyu HD kalitesinde çekmek yerine standart 640x480 çözünürlükte çekersen, dikey çekim yapsan da daha karemsi bir görüntü elde edersin, böyle kibrit çöpü gibi olmaz
Evet bant olayı benimde aklıma geldi en kısa sürede bant ile deneyeceğim Fakat videodan değil telefonun çözünürlüğü nedeni ile ya dik dikdörtgen yada yatay dikdörtgen olmak zorunda görüntü...
Sadece keyif amaçlı ise nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kalsın.
Ancak bu haliyle sağ taraftaki nesneye 10 metreden fazla yaklaşınca görüntüden çıkıyor. İleride olur da bir aksilik yaşaman durumunda ah keşke orası da görüntüde olsaydı diyebilirsin.
Rüzgar sesi konusunda ise; mikrofonun olduğu kısma bir sünger iliştirmek işe yarıyor diye duymuştum.
Bu arada kamera tam olarak nedir? Çekimleri tatmin edici gibi.
Hocam alet Samsung Galaxy Note 2 çekim yapmayı sağlayan ise kaliteli bir telefon tutacağı vidali midali birşey
Kamerayı nasıl sabitlediniz acaba? Bende gidona bağlanabilen bir tripod var ancak motorun vibrosyonundan görüntü kalitesi çok kötü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)