Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kameramın yeri uygun mu?

REKLAM ALANI
    gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Arkadaşlar merhaba bugün bir deneme çekimi yaptım. Kameramın yeri sizce nasıl uygun mu? Çekimler için uygun bir görüntü oluşmuş mu? Açıkcası ön amortisörün hareketlerini görmek beni bitirdi mest etti

UNdocab ve yakuza_64 bunu beğendiler.
    MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Bence de gerçekten çok güzel olmuş

Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de gerçekten çok güzel olmuş
    Beğenmene sevindim hocam teşekkürler

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ses açıısndan ıı olmamış görüntü ,, sayılır fakat nıe dar anlamadım :s

Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Kamera yan değil dikey olarak konumlandırıldığı için. Yan konumlandırıldığında koruma demiri önüne geliyordu maalesef.

Ses olayına yapılabilecek birşey yok malum rüzgar Artık videoya güzel bir müzikle destek çıkmak gerekecek

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Görüş açısı çok dar. Sağ taraf hiç yok. Madem taşıyorsun mümkün olan en geniş açı ile görmesi ileride bir sıkıntı olduğunda işe yaraması açısından daha iyi olurmuş.

Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görüş açısı çok dar. Sağ taraf hiç yok. Madem taşıyorsun mümkün olan en geniş açı ile görmesi ileride bir sıkıntı olduğunda işe yaraması açısından daha iyi olurmuş.
    Hocam amaç sıkıntı yaşamamı önlemek değil. Sadece en güzel görüntü açısı ile gezilerimin video ile kayıt altında tutulması. Gidona koyduğumda çok tuhaf bir görüntü aldım. Not olarak GoPro tarzı birşey değildir.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Sadece keyif amaçlı ise nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kalsın.
    Ancak bu haliyle sağ taraftaki nesneye 10 metreden fazla yaklaşınca görüntüden çıkıyor. İleride olur da bir aksilik yaşaman durumunda ah keşke orası da görüntüde olsaydı diyebilirsin.

Rüzgar sesi konusunda ise; mikrofonun olduğu kısma bir sünger iliştirmek işe yarıyor diye duymuştum.

Bu arada kamera tam olarak nedir? Çekimleri tatmin edici gibi.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Ses sorununu mikrofonun üstüne küçük bir parça elektrik bandı yapıştırarak çözersin. Bunu yapıştırıp sökmen zarar vermez. Rüzgar sesini keser ancak diğer tüm sesleri gene kaydeder.
    Videoyu HD kalitesinde çekmek yerine standart 640x480 çözünürlükte çekersen, dikey çekim yapsan da daha karemsi bir görüntü elde edersin, böyle kibrit çöpü gibi olmaz

Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ses sorununu mikrofonun üstüne küçük bir parça elektrik bandı yapıştırarak çözersin. Bunu yapıştırıp sökmen zarar vermez. Rüzgar sesini keser ancak diğer tüm sesleri gene kaydeder.
    Videoyu HD kalitesinde çekmek yerine standart 640x480 çözünürlükte çekersen, dikey çekim yapsan da daha karemsi bir görüntü elde edersin, böyle kibrit çöpü gibi olmaz
    Evet bant olayı benimde aklıma geldi en kısa sürede bant ile deneyeceğim Fakat videodan değil telefonun çözünürlüğü nedeni ile ya dik dikdörtgen yada yatay dikdörtgen olmak zorunda görüntü...

Sadece keyif amaçlı ise nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kalsın.
    Ancak bu haliyle sağ taraftaki nesneye 10 metreden fazla yaklaşınca görüntüden çıkıyor. İleride olur da bir aksilik yaşaman durumunda ah keşke orası da görüntüde olsaydı diyebilirsin.

Rüzgar sesi konusunda ise; mikrofonun olduğu kısma bir sünger iliştirmek işe yarıyor diye duymuştum.

Bu arada kamera tam olarak nedir? Çekimleri tatmin edici gibi.

Hocam alet Samsung Galaxy Note 2 çekim yapmayı sağlayan ise kaliteli bir telefon tutacağı vidali midali birşey

songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Kamerayı nasıl sabitlediniz acaba? Bende gidona bağlanabilen bir tripod var ancak motorun vibrosyonundan görüntü kalitesi çok kötü.

Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı songiden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kamerayı nasıl sabitlediniz acaba? Bende gidona bağlanabilen bir tripod var ancak motorun vibrosyonundan görüntü kalitesi çok kötü.
    Hocam benimkisi de tripod fakat bilmiyorum aynı ürün olmayabilir. Aynı ürünse motorunuzun vibrasyonu da bunu yapıyor olabilir. Sanırım benim motorumda vibrasyon olmadığından titreşim olmuyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)