Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HONDA CB 125- HONDA CBF 150- YAMAHA 125 YBR- VTS APACHE RTR 150'i SİZCE HANGİSİ ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır içimde bir motorsiklet alma duygusu canlandı 25 gün sonra ehliyetimi alıyorum, daha önceleri 250 cc ye kadar motorsiklet kullandım (şehir içi kısa gezintiler, en uzun yolum 100 km oldu ) 28 yaşındayım, 70 kg ve 1,75 boyundayım sizce kilo ve boyun alacağım motorsklette önemi varmı? seçenekler arasında bana en sorunsuz, hemen hergün 80- 100 km yaptığımda bana sıkıntı yaşanmıyacak, uzun yola gidebilceğim, satarken sıkıntı yaşamayacağım, durma, serilik, yolda titreşim, uzun yolda sürücüyü yormayan olarak seçeneklerden hangisini söylersiniz + ve - nelerdir son 20 günüm kaldı artık karar vermeliyim.
    Honda cb 125 2013 = 3850 TL
    Honda cbf 150 2013= 4890 Tl
    Yamaha Ybr 125 2013 = 4390 TL
    TVS Apache 150 rtr 2013= 4280 TL
    PowerGarage bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    senin motor alırken önceliğin nedir ilk önce onu belirlemen lazım öncelikle seçenekler gayet aklı başında
    ben sana anlatayım
    öncelikle sağlam istiyorsan ybr 125
    görünüş heybetli olsun parçası ucuz olsun 2 el satarken hızlı satılsın istiyorsan cbf150
    yakışıklı güçlü teknolojik olsun diyorsan apache
    bakım maliyetlerinin hepsi birbirine yakın

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Ötekileri bilmiyorum ama tvs apache 2013 modeli 4280 değil o eski kasa 2012 modeli yeni kasa 2013ler plaka hariç 5200tl ! Bunların arasından tvsyi 2012 model olarak kabul edersek cbfyi tavsiye ederim daha rahat daha konforlu ama cılız olsun görüntüsü güzel olsun dersen ybr tavsiye ederim oda yamahadır ve ömürlük motordur. Tvsnin 2013 yeni kasasını düşünürsen cbfyi yamahayı hepsini ele derim yeni kasa tvs hepsinden daha kaliteli ve yakışıklı,hızlıdır. Yeni kasalarda titreşiminde bittiği söyleniyor yeni kasa tvs düşünürsen olabilir ama 2012 senin dediğin gibi 4280 tl olan eski kasayı düşünme cbf ve ybr varken. Cbf ve ybr arasındada seçim yaparsan uzun yola çıkarsan cbf daha konforlu ybrdede titreşim falan göremezsin ancak biraz daha cılız motor cbfye göre

açıkçası öncelik olarak neden başlamalıyım onuda bilmiyorum, seçenekler piyasada cc olarak düşük olan seçenekler, ilk olarak bunlardan biri ile başlamam gerektiği düşüncesindeyim. açıkça söylemem gerekirse yamaha ybrnin uzun yolda ve mekanik olarak iyi olduğunu duyuyorum titreşimde pek yok diyorlar 100 km hız benim için ideal. honda 150 cbf (fiziki açıdan kontrol edebilme açısından) benim için büyük duruyor. tvs apache ise çok şık ve sportif duruyor digital gösterge falan cezbedici açıkçası.

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motor alırken önceliğin nedir ilk önce onu belirlemen lazım öncelikle seçenekler gayet aklı başında
    ben sana anlatayım
    öncelikle sağlam istiyorsan ybr 125
    görünüş heybetli olsun parçası ucuz olsun 2 el satarken hızlı satılsın istiyorsan cbf150
    yakışıklı güçlü teknolojik olsun diyorsan apache
    bakım maliyetlerinin hepsi birbirine yakın

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

eğer apache 2013 5200 ise onu elerim heralde maddi olarak beni zorlar, ybr'yi tercih etmek istememde ki neden daha ufak tefek kontrolü kolay olur ve piyasada çok fazla tutuluyor.

Alıntı PowerGarage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ötekileri bilmiyorum ama tvs apache 2013 modeli 4280 değil o eski kasa 2012 modeli yeni kasa 2013ler plaka hariç 5200tl ! Bunların arasından tvsyi 2012 model olarak kabul edersek cbfyi tavsiye ederim daha rahat daha konforlu ama cılız olsun görüntüsü güzel olsun dersen ybr tavsiye ederim oda yamahadır ve ömürlük motordur. Tvsnin 2013 yeni kasasını düşünürsen cbfyi yamahayı hepsini ele derim yeni kasa tvs hepsinden daha kaliteli ve yakışıklı,hızlıdır. Yeni kasalarda titreşiminde bittiği söyleniyor yeni kasa tvs düşünürsen olabilir ama 2012 senin dediğin gibi 4280 tl olan eski kasayı düşünme cbf ve ybr varken. Cbf ve ybr arasındada seçim yaparsan uzun yola çıkarsan cbf daha konforlu ybrdede titreşim falan göremezsin ancak biraz daha cılız motor cbfye göre

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben 17000km yr kullandım
    marmarada gezmediğim yer kalmadı
    yetmedi muğla bodrum izmir gibi şehirleri de gezdim bu km zarfında bana bakım haricinde ek masraf açmadı
    şimdi gittim 0 km cbf aldım yarın teslim alacağım
    aslında tekrardan ybr alacaktım fakat karbüratörleri değiştirdiler ybr benim için bitti
    biraz da cbf deneyeyim benim için kontrol sıkıntısı olacağını sanmam 3 yılda 40000km yol yapan biriyim sonuçta cbf te 150cc
    sana tavsiyem sıfır alacaksan ybr den biraz uzak dur
    apache ise iyi güzel ama 2 el de satarken çok zarar ettirir zararı geçtim alıcı zor bulursun...

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Honda cb 125i ele bikere ybr ve cbf varken cb 125 tavsiye etmem.

Bak bu cbf 150 tanıtımı faydalı olur.

buda ybr 125 tanıtımı.

Buda apache tvs senin dediğin fiyatta olan yani 2012 modeli olan tvs apachedir

3 videoyuda izle en akıllı herşeyiyle artısı eksisi herşeyiyle bilgi sahibi olabilirsin bu videolardaki adamdan
    serhayar ve cakturkc bunu beğendiler.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    gençsin dinamiksin yakışmaz kurye motorları sana aklını kullan

cakturkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150
    -CB 125'i zaten hiç listeye bile alma. 100 km gidilmez o motorla.
    - TVS'nin sıfırı bana göre çok pahalı ama şekil motor.Oturuş pozisyonu benim hoşuma gitmemişti.
    -YBR'ye hiç bakmadım küçük kalır endişesi ile.
    - Bu segmentte her ne kadar eksikleri de olsa cbf derim.100 km'yi pek yorulmadan yaparsınız. Oturuş pozisyonu çok rahattır.Trafikte hantal kalmaz.Satarken zarar etmeden elden çıkarırsınız.Parçası her yerde bulunur.
    Cbf'nin bana göre selesi kalitesiz malzeme ile doldurulmuş.Sadece seleyi elden geçirmek gerek. Bir de aydınlatma iyi değil.En kısa zamanda mercekli zenon taktırmak gerek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)