Artık Racing Makinaya Geçme Zamanı Fikirlerinizi Beklıyorum
-
22 Temmuz 2013, 16:21
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/117462-mertoreis-%27-den-buyuk-kaza.html eğer bu başlıkta söylenilenler doğru ise sizin şu an bacağınızın kırık, bir tarafınızın felçli olması gerekiyordu?
Çok çabuk toparlanıp, üstelik de racing makineye geçmeye karar verebilmişsiniz, tebrikler!!
Reklamlar
-
22 Temmuz 2013, 16:25
Honda NC veya Yamaha XJ6 serisi şimdikinden yeterli olur.
-
22 Temmuz 2013, 16:26
Cillop gibi bir r6 al derim
-
22 Temmuz 2013, 16:35
bence er-6 n al ikinci el 20bin kmyi bi devir daha sonra istediğin beygirde bi motor alırsın satarkende çok zarar etmezsin hem az yakar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/117462-mertoreis-%27-den-buyuk-kaza.html eğer bu başlıkta söylenilenler doğru ise sizin şu an bacağınızın kırık, bir tarafınızın felçli olması gerekiyordu?
Çok çabuk toparlanıp, üstelik de racing makineye geçmeye karar verebilmişsiniz, tebrikler!!
bu nasıl bi hafıza tebrik ediyorum
-
22 Temmuz 2013, 16:41
adonis84 adlı üyeden alıntı
bence er-6 n al ikinci el 20bin kmyi bi devir daha sonra istediğin beygirde bi motor alırsın satarkende çok zarar etmezsin hem az yakar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
bu nasıl bi hafıza tebrik ediyorum
Allah'ım affetsin kimsenin günahını almak istemem ama o kaza haberi bana hiç inandırıcı gelmemişti, şimdi de böyle bir başlık görünce şaşırdım ne yalan söyliyeyim? Aklınız alıyor mu
sadece bir ay sonra ayaklanıp racing motor almaya kalkışmasını?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
22 Temmuz 2013, 16:48
Allah'ım affetsin kimsenin günahını almak istemem ama o kaza haberi bana hiç inandırıcı gelmemişti, şimdi de böyle bir başlık görünce şaşırdım ne yalan söyliyeyim? Aklınız alıyor mu
sadece bir ay sonra ayaklanıp racing motor almaya kalkışmasını?
siz söyleyince bende baktım haklısınız bir ay sonra racing alması ilginç gerçekten
-
23 Temmuz 2013, 01:41
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anizdayim.html
Ozaman böyle cevap veriyim birdaha böyle yorumlar atmayın ? beyfendi ayağım kırık olabilir ? platin tedavisi var bu motor süremez anlamınamı gelıyor ;??
-
23 Temmuz 2013, 10:09
10 Haziran'da kaza yapıyorsunuz, bacağınız 6 cm kısalıyor ve 3 Temmuz'da motosiklet mi kullanıyorsunuz? Bacağını 3 defa kırmış ayrıca 3 defa da ameliyat geçirmiş birisi olarak hala hiç inandırıcı gelmiyor..
Ayrıca hakaret ve küfür içermediği müddetçe her türlü başlık altında her türlü fikrimi de söyleyebilirim, buna da müdahale edemezsiniz..bu bir
ben beyfendi değilim..bu iki
ciddi anlamda platin tedavisi görmüş kişiler bilirler, platin tedavisi varsa bu kadar kısa sürede bu motosiklet süremez anlamına geliyor evet.. bu da üç
Not: bu arada bir önceki başlıkta bacağınız kırıktı, 6 cm kısalmıştı, şimdi ise ayağınızın kırık olduğundan bahsediyorsunuz? Bu ne yaman çelişki
-
24 Temmuz 2013, 12:49
10 Haziran'da kaza yapıyorsunuz, bacağınız 6 cm kısalıyor ve 3 Temmuz'da motosiklet mi kullanıyorsunuz? Bacağını 3 defa kırmış ayrıca 3 defa da ameliyat geçirmiş birisi olarak hala hiç inandırıcı gelmiyor..
Ayrıca hakaret ve küfür içermediği müddetçe her türlü başlık altında her türlü fikrimi de söyleyebilirim, buna da müdahale edemezsiniz..bu bir
ben beyfendi değilim..bu iki
ciddi anlamda platin tedavisi görmüş kişiler bilirler, platin tedavisi varsa bu kadar kısa sürede bu motosiklet süremez anlamına geliyor evet.. bu da üç
Not: bu arada bir önceki başlıkta bacağınız kırıktı, 6 cm kısalmıştı, şimdi ise ayağınızın kırık olduğundan bahsediyorsunuz? Bu ne yaman çelişki
Neden Beyefendi değilsiniz ? saygımdan beyefendi dedim yaşını ismini bilmediğim için bu 1
Haraket ettiniz demedim ben yorum atmanızı konu baltalamayın diye dedim bu 2
Evet Platın tedavisi gördüm motosiklet sürebilirim ne yanı ? sadece arka frene basamam ? zaten yola çıkmadımki bilen bilir end meslegin içinde sürdüm buda 3
Not: Evet 6 Cm Kısaldı 12 Saat ameliyatta kaldım platin var bacagımda 6 cm lık yer eski haline getirildi buda 4
ve en son olarak kazanın üstünden tam 44. gün bugün ve hala bacagım aksıyor ama ben sokak motorunu iyileşince almayı planlıyorum buda 5 tamamı ? çelişki kaldımı aklında ?
-
24 Temmuz 2013, 13:48
alacağın motor bu olmalı honda cbr 600 f . resimde iyi görünüyor . pazarlığını yap ustaya da göster . al bey gibi kullan . muğladaymış zati .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31996381/detay
tecrüben racinge fazlasıyla yeter kimsenin söylediklerine takma .
bukadar yol tecrübesi ve eğitimden sonra racingi kullanamamak ya zekasal bir sorundur ya da sinirsel.
çabuk gaza gelen bir insan değilsen ve hangi yol nekadar sürat kaldırır az çok zekanla çözebiliyorsan sorun yok .
bikaç hafta da motorun kompressör etkisi ve hızlanma torkuna alışırsın zaten .
-
24 Temmuz 2013, 13:52
hocam kırık ayağınızda mı bacağınızda mı bunu netleştirseniz önce? diğerlerini çoktan geçtim..
bu vesileyle tekrar geçmiş olsun o halde..platin ya da çiviyi ne zaman çıkartacaklar bacağınızdan ya da ayağınızdan mı diyelim?
Açık ameliyatta ne kadarlık bir kesik açtılar? Ya da kapalı ameliyatla mı taktılar ! platin ya da çiviyi?
Hakikaten çok çabuk bir iyileşme süreci geçiriyorsunuz, şaşkına dönmemek elde değil..hem bedenen hem de psikolojik olarak..
böylesi bir kazadan sonra bir önceki açmış olduğunuz başlıkta psikolojik destek bile almayı düşünüyorum derken; 44 gün sonra racing makine almak istemeniz gerçekten hayranlık uyandırıcı !
-
24 Temmuz 2013, 14:15
hocam kırık ayağınızda mı bacağınızda mı bunu netleştirseniz önce? diğerlerini çoktan geçtim..
bu vesileyle tekrar geçmiş olsun o halde..platin ya da çiviyi ne zaman çıkartacaklar bacağınızdan ya da ayağınızdan mı diyelim?
Açık ameliyatta ne kadarlık bir kesik açtılar? Ya da kapalı ameliyatla mı taktılar ! platin ya da çiviyi?
Hakikaten çok çabuk bir iyileşme süreci geçiriyorsunuz, şaşkına dönmemek elde değil..hem bedenen hem de psikolojik olarak..
böylesi bir kazadan sonra bir önceki açmış olduğunuz başlıkta psikolojik destek bile almayı düşünüyorum derken; 44 gün sonra racing makine almak istemeniz gerçekten hayranlık uyandırıcı !
senin gibiler başlıkları p.ç ediyor .
velev ki toşak geçiyor hertarafı kırık yatıyo yatakta elinde leptop başlık açıyo ( senin beynine göre ) eee ?
napalım ?
Vaaaaay . C@LiMeRO bunu yakaladı bravoooooo mu diyelim .
hala ince ayrinti soru soruyosun böyle yalan söylediğini ıspatlamak istercesine .
bi sus birader adam gibi tek tük başlık var zaten .
-
24 Temmuz 2013, 14:27
Kardeş sana sinir olmamak elde değil bak kardeşim ben diyorumki tamam kaza dan çok çabuk iyileşilmiyor tamam orayı anladık ama ben dedimki sana bir üsteki mesajda iyi oku tam iyileşince yeni motosiklet alıcagım demiştim demi ne yanı bu şüpheci tavırlar ? tamam ben yalan söylüyorum ozaman onumu demek istiyorsun ?
-
24 Temmuz 2013, 14:31
emocan adlı üyeden alıntı
senin gibiler başlıkları p.ç ediyor .
velev ki toşak geçiyor hertarafı kırık yatıyo yatakta elinde leptop başlık açıyo ( senin beynine göre ) eee ?
napalım ?
Vaaaaay . C@LiMeRO bunu yakaladı bravoooooo mu diyelim .
hala ince ayrinti soru soruyosun böyle yalan söylediğini ıspatlamak istercesine .
bi sus birader adam gibi tek tük başlık var zaten .
Düzgün konuş bi kere..sayfayı benim yorumum değil senin küfürlü konuşmaların p.ç ediyordur..
Kimsenin bravosuna hacetim yok..aptal yerine konmayı sen kabul edebilirsin saygı duyarım..ben şahsım adına etmiyorum..buna da sen saygı duymak zorundasın..
yalana da tahammülüm yok..yalan olup olmadığını arkadaşın kendisine sordum..
Senin beynine göre herhalde racing makine almasına mı takıldım, yok istediğini alsın, kırık içinde yatarken de bu başlığı açabilir !!!, Peki ya kaza geçirmemiş olduğu halde sahte kaza başlıığı açması ihtimali? işte bu, ben insanların hisleriyle oynanmasına karşıyım!!! Böyle bir ihtimali de kendisine sormak hakkım..Madem öyle herkes akşama kadar yalan yanlış kaza haberi açsın.. burda açılan her kaza haberine hepimiz üzülüyoruz, canımız yanıyor.. senin sahte kaza haberlerine tahammülün varsa kendi adına kabulleniş içinde ol, benim yorumlarıma karışma..
Ha son olarak da, bravooo emocann gerçekten de çok iyi müdafaaa ettin..
sanıyorum sizin bu yaptığınız kahramanlıktan sonra bir bravooooya ihtiyacınız hat safhada var
mertoreis adlı üyeden alıntı
Kardeş sana sinir olmamak elde değil bak kardeşim ben diyorumki tamam kaza dan çok çabuk iyileşilmiyor tamam orayı anladık ama ben dedimki sana bir üsteki mesajda iyi oku tam iyileşince yeni motosiklet alıcagım demiştim demi ne yanı bu şüpheci tavırlar ? tamam ben yalan söylüyorum ozaman onumu demek istiyorsun ?
ya arkadaşım yeğeninin açtığı başlıktaki bütün ayrıntılar doğru mu? yani kolun kırıldı, bacağın kırıldı ve kısmi felç oldun anladık geçmiş olsun da dedim o başlıkta,
ciddi ciddi bütün bu saydıklarından sadece 20 gün sonra tastamam iyi mi oldun? Bana bunu bi izah etsene cidden soruyorum ben bunu..henüz bir iddiam yok, ama bu durum beni rahatsız etti..
-
24 Temmuz 2013, 14:42
Evet Bütün Ayrıntılar Doğrudur Eğer Musaitsen Gel Muğlaya Görüştüreyim Doktor ile ?
-
24 Temmuz 2013, 14:46
mertoreis adlı üyeden alıntı
Evet Bütün Ayrıntılar Doğrudur Eğer Musaitsen Gel Muğlaya Görüştüreyim Doktor ile ?
Yok canım gerek yok o kadarına, ameliyat olan kol ve bacağınızın resmini koysanız başlığa yeterli benim için..
-
24 Temmuz 2013, 16:01
-
24 Temmuz 2013, 23:11
Sevgili kardeşim,
Sahip olduğun zihniyet ile bırak 600cc lik bir sokak motorunu , bisiklet sürmen bile senin için büyük risk teşkil ediyor.
Gel hala hayattayken vazgeç bu sevdadan ve kendine daha az riskli bir meşgale bul.
Birde mümkünse ablan yaşında bir bayanla nasıl konuşulacağını öğren , üslubun hiç yakışıklı değil.
Sevgilerimle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)