Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor alıcam .

REKLAM ALANI

Cümletten selamun aleyküm ben köylü motor almayı düşünüyorum sıfır faturasını kendi adıma kestiricem ama trafiğe olan cezalarımdan dolayı korkum var ehliyetsizlik ve kasksızlıktan bir sürü cezam var motoru üstüme yaparsam her hangi bi sorun ile karşılaşırmıyım .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Öncelikle aleyküm selam.
    İlk olarak cezalarını söylemek istiyorum o cezaları ödemezsen bir süre sonra haciz malın yoksa HAPİS cezası var. Bu konuyu hafife almamanı tavsiye ederim kimse bilmiyor bişey olmaz diye düşünüyor ancak ülkemizde adam yaralamanın cezası daha az bu cezalardan. O cezaları taksit yapmanı veya banka kredisiyle ödemeni tavsiye ederim motor alcağına mesela cezalarını ödemeni tavsiye ederim yoksa sonu iyi olmaz diye düşünüyorum. Ve cezalar çok ağır aylık faizin bile senin 200-300-400tl civarındadır biran önce ödemelisin. Bu cezaları ödedikten sonrada daha hevesin kalırsa yazıl bi ehliyet kursuna sonra motor al ekipmanlarınıda al binme diyemem ama kursa yazıl ekipmanını al polis çevirmesinde bi açıklaman olur en azından kursa yazıldım abi gibisinden 2 aya alıcam gibi bir açıklama poliste ekipmanını tam görürse zaten iyi niyetinden ceza kesmez. Ama önce sen bi üstüne düşeni yapmalısın. Şuan benimde ehliyetim yok eylül sonu elime geçicek ehliyetim ama ekipmanlarım tam şuan 2milyarlık motora biniyorum 800tllik ekipman giyiyorum varsın millet gülsün ben önce hayatımı garantiye alıyorum sonra polisin gözüne batmaktan kurtuluyorum. Sen en iyisi benim tavsiyelerimi dinle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)