Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Atlattığım tehlike aman dikkat!

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Allah yardımcın olsun .
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    geçmiş olsun..

ama başlık düzgün yazılmalı ki daha çok kişi görsün..

ben tekirdağdan okuyorum.. ama hergün ordan geçen biri saçma sapan başlık sanıp girip okumayacak belki..

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Cok buyuk gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gökhan kardeş geçmiş olsun, asfaltı buldunmu motorun keyfini çıkarmak başka olur elbette ama sen yine de tedbiri elden bırakma burası Türkiye.. Ha bir de youtube'a fazla takılma :D

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    lastikler ne marka ?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Geçmiş olsun, ucuz atlanmışsın çok şükür.

motosiklet, otomobil hatta bisiklet bile olsa, limitlerde kullanmamak, her zaman bir telafi payı bırakmak lazım. Bugün fıskiye ıslatmış, yarın belki bir araçtan bir şey düşer ya da bir hayvan çıkar vs. güvenli bölgede olursanız kurtarır geçersiniz, limitlerde olursanız işiniz şansa kalır. Karayollarının amacı yanlızca ulaşım sağlamak olduğu için pist gibi bir güvenlik/kalite beklememek dolayısı ile pistte kullanır gibi kullanmamak lazım diye düşünüyorum.

oguzcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun..
    Yol kenarlarındaki yeşil alan sulama işine "park ve bahçaler müdürlüğü"ne bağlı taşeron şirketler bakıyor.
    Ben bi gün sulama işini yapan görevlinin yanında durup yolları ıslatıyosunuz öldürücekmisiniz bizi demiştim.O da fıskiyelerin bozuk olduğunu taşeron şirkete söylediklerini ama kimsenin gelip bakmadığını söyledi. Konu ile ilgili belediye ve par-bahçeler müdürlüklerine mailler attım geri dönen olmadı.
    Konuya mesaj yazan arkadaşların birde belirttiğim adreslere mesaj yazmasını rica ederim.
    Ben Kurtköy civarındaki kavşaklarda hergün aynı durumla karşılaşıyorum.Konunun takipçisiyim.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    geçmiş olsun ve ders olsun öyle motoru falan yatırmak yarış pisti dışında tehlikeli işler

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    gecmis olsun! Buna benzer sey pendik köprüsünde basima gelmisti, kisa bir bir g*t kaymasini gaz kesme ile toplayip hatime devam etmistim.. ki bilen bilir gebze yönü pendik köprüsü cikisini ve girisini, son derece keskin, dik ve dardir..

herzaman baskalarinin öküzlügünü telafi edebilmek icin pay birakmaliyiz - hiz olsun, görüs mesafesi olsun, serit olsun..

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    ben viraja hızlı girmeden önce aynı virajdan yavaşca bi geçerdim yolu kontrol ederdim sonra yatarak geçerdim

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    valla 2010'da bi kaza yaptım o gün bu gündür hala ufak bi korku kaldı içimde ve sanırım bunun sayesinde de şuan hayattayım,güvenliğin ve güvenli sürüşün neden gerektiğini çok iyi anlattı bana o kaza,ne yalan söylim iyi ders oldu diyorum

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

kesinlikle sadece kendimizi değil sağdaki soldaki ön ve arkadaki öküzleri de unutmamalıyız...Bence bu daha önemli bi konu

serhayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz belirsiz
    çok geçmiş olsun ...bu sulama olayları Antalyada her akşam oluyor ve insanların canlarını bu bilinçsizsiliğin alması gerçekten çok anlamsız ve üzücü..Tüm motor aşıklarını allah kourusun ,rüzgar yemenin tadından etmesin kimseyi...
    mokoko

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Sonrada bu yolları yapması gerekenler iş yükümlülügün de halka hizmet etmek olanlar çıkıp fışkiyeyi kim kırdı diye konuyu değiştirmeye bahaneler üretmeye çalışıyorlar.Dalkavuklar da anlamıyor illa bir yakınlarının ölmesi veya sakat kalması gerekiyor sanırım gerçekleri kavramaları için.
    gokhanarslan bunu beğendi.

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Hocam herkese teşekkürler fakat herkes pistte yatılır yolda yatılmaz vesaire tarzında birşeyler söylüyor.

Virajı bilen bilir dedim en düşük araç 90-100 km ile giriyor o viraja, belkide 90'la gitsem dibimde bir araba olacaktı düşecektim ve üzerimden geçecekti. Bunu hiçbirimiz bilemeyiz kestiremeyiz. Ucu sonu görünmeyen bir viraj bu sonuçta.

lastikler ne marka ?
    Hocam lastikler ön Bridgestone arka Continental

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)