scooterla 140 km yol mola vermeden gidilir mi?
Reklamlar
-
arkadaşlar yarın istanbula gideceğim evden eve 130-140 km arası yol var.
80 kmyi geçmeden gitmeyi düşünüyorum.hiç mola vermeden gitsem acaba motoru etkiler mi .özellikle scooter kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. bir de otobandan sürekli aynı hızda aynı yolda gitmek daha mı yorucu olur.şehir içinden mi gitmek daha iyi olur ?
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Reklamlar
-
Motorun rodajını tamamladı mI ??
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
motorunu hiç etkilemez ,otoban yorucu olur ,şehir içinden gitmen daha iyi olur
mola vermeden gidilir gidilmesine ama kendini yormanın zorlamanın gereğide yok
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hava soğutmalı 125-150cc arasında scooter motorsikletler yaz aylarında eğer rodajı tamamlanmışsa, 1-1,5 saat gittikten sonra mola vermek gerekir. Ama bu havalarda gerek yok. Bas gel bişey olmaz.
-
rodajı tamamladı.3600 kmde.ben kendi açımdan değil değil motor açısından merak ettim.çünkü hiç uzun yol yapmadım.sürekli aynı hızla gitmenin bir zararı olur mu acaba diye düşündüm.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
Rodaj tamamsa depo bitene kadar bas bişey olmaz T1 o maaşaLLahı var
)
-
140 km yol çok değil be dostum rodajında bittiyse eğer tak kaskını,dizliklerini,korumalıklarını bastır gelsin
-
yalnız T1 için ideaL hız 90-100 fazlasını arayıp motoru sıkıştırmanın alemi yok
)
-
ya zaten t1 80den sonra çok yakıyor.yarım saat 1 saat geç gideyim ne olmuş.
80in üstüne çıkmazsam bir depoyla 380 falan giderim.o da bana yeter sanırım yolda falan bırakmaz.görüşleriniz için teşekkür ederim. fazla yorulmamak için şehiriçinden istanbula gitmeye karar verdim.şileye gelen arkadaşlarla pazar görüşürüz artık.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
-
öLe öLe zaman tasarruf zamanı geç giderim param cebimde kaLır yada benzin depomda Neyse bu arada hayırLı yoLcuLukLar...
)
-
11 lt ben biLgi vereyim..
)
-
way yavrum be helal olsun....
ulan dylana da koysalarmış ya keşke şöle bi depo..9lt bizim ki kırmızıya gelince petrole gidiyorum 7lt alıyor..21 ytl tutuyor..200km gidebiliyorum..
-
kilometrede 8,1-9,0 ykr yakıyo eski parayla ( 81.000/90.000 )
)
-
dylan 10 kuruş yakıyor walla km'de ama iyi kaçıyo şerefsiz
-
Şaka mı yapıyon ==>> ?? hee yani 10ykr eskisine göre (100.000tL) öyLe mi ??
)
-
seninki nie çok yakıyo honda'nın daha az yakması gerekmez mi ??
)
-
walla abi azıcıkta bastırıyoruz bizgerçekten söylüyorum 100.000tl yakıyor km başı..
ama hakkınıda veriyor doğruya doğru..şunu söyleyim 90.000tl yaksaydıda aman aman bişey değişmezdi benim için..hakkını versinde başka şey istemem ben..
-
hızını deiLde konforunu sorucam samimiyetine güveniyorum. maxi scooterlar kadar rahat mı ve geniş mi honda dylan ???
)
-
abi daha önce maxi scooter kullanmadım,t1,zat ve selesi buna benzer bişey kullanmadım ama bana göre onlar daha rahattır gibi geliyo..yani bunun selesini biraz şehiriçi kullanım için yapmışlar sanki..yani öle belini filan destekleyecek bişey yok..ama şunu söyleyim ben rahatsız değilim rahatsız olmuyorum ama sanki dediğim gibi t1'ler zat'lar daha konforludur diye düşünüyorum sürüşü bundan rahattır diye tahmin ediyorum..
genişliğine gelince oldukça geniş..benim boy 185 kila 90a yakın motora rahatça sığabiliyorum dizlerim öne filan deymiyor..benim gibi aynı ölçülere sahip bir arkadaşla daha bindik ve 2mizede yetecek kadar yer vardı..ve bana kalırsa arkada oturmak daha rahat..allahtan öle sele darlığı,küçüklük sorunum yok..o bakımdan gerçekten rahat..sele altına benim yarım kaskı alıyor üstüne bir sürü şeyide alabiliyor..full kaskım olmadığı için deneyemedim..
geçen gün 90km ile giderken bi kasisi çok geç farkettim aslında daha önce orda bişey yoktu bende bastırıyodum..neyse gördüm ama fren yapmaya fırsatım pek yoktu 1 2 bastım ama sonradan korktum şimdi daha kötü olur diye.. ya allah die geçtik kasisten ama çok garibime gidiyo hala hiç bişe hissetmedik 2mizde..kasisleri çok iyi yok edebiliyor ona hala şaşırıyorum ve hayranım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler