Motorunu bir kez dinlendirmen gerekebilir.
hayırlı yolculuklar dilerim...
kulağın motorun sesinde olsun.. motor derdini söyler zaten sana, ben hep motorun sesini ve kavramasını dinliyorum ve hissediyorum.. nezaman normalde farklı bişee olduğunu hissedersem hemen yavaşlayıp devir azaltıyorum ve mola vermeye çalışıyorum.
motorla konuşarak yol yaparsan yolda kalmadan gidersin. ama motoru dinlemeyip ipleri eline alıp hor kullanırsan, şişerde, yarılırda, yanarda.... derdimi anlata bildim mi bilmemm...
görüşleriniz için teşekkür ederim. saat şimdi sabah 08:02.bir saat sonra yollarda olacağım inşallah şimdiden bir heyecan bastı doğrusu.Allah utandırmasa bari.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
kazasız belasız yolculuklar sana. bu arada kucuk bır hatırlatma sapancayı bilmem ama istanbulda yagmur yagıyor. bunu hesaba kattın mı? yolların durumunu da goze almak lazım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Bence rahat rahat gelir hele bu serin havalarda.....Birde otobanda gitmek daha rahat herkez aynı yöne gidiyor...sokak arasından cocuktu arabaydı köpekti cıkacak derdi yok....
80le motor ğıderde kendıne ezıyet bırbuçuk saat çekılırmı
ben bısanla 170 km denedım ğıttı ğeldı
temmuz ayı ıkı kışı
08.02 dde hava biraz serin olucak umarım kaskın rüzgarı keser aksi takdirde biraz üşücen
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
arkadaş bi şey sorcam t1 ibreler doğru mu doğruysa yakıtı çok iyi benimki basmadan o dediğin fiyatlarda yakıo
sabit hızla gitme 50-80 arası gez fazlada sıkıştırma sabit hız motoru daha çok ısındırır.
kazasız sürüşler.
arkadaş ne oldu acaba..gelebildimi...
geç kalmışım tam dicektim çin motorlarında kayış sorunlu 3400 e gelmiş kopma ihtimali büyük...yola çıkmadan baktırsaydı bi..bide yanına bolca vida somun falan alsaydı ..istanbula geldiğinde baya bi eksiği olacak
[B]Md[/B]
MoTor sapa sağLam geLdi dieR başLıkTa yazıLdı bu motorLarın kayışLarı bayaa sağLam heraLde 5000-6000-7000 gittiği kadar gidiyo
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Bizler bu pazar Sapanca'ya geliyorduk.nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye kısmet değilmiş. bir daha ki gelişiniz de görüşürüz umarım
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurguldemirbay;
Biraz önce diğer başlıktaki 130 km. yol deneyimini okudum. Başarıdır bu, kutluyorum.
Başka zamana inşallah.
Sizi beklerim Düzce'ye yolunuz düşerse.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)