Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sanıyorum ki mangalda yürek yemiş :)

REKLAM ALANI
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dominos pizza.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    49. saniye de video neden kesintiye uğruyor? öndeki motorcu kayboluyor
    kesin o arada ya birine aynayı taktı ya da bi halt oldu kanımca

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokhanarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam öyle basitse İstanbul Tem Otoyolu genelde trafik kilit durumdadır. Senin videonu da görmek isteriz Türk milleti olarak yiğidi öldür hakkını yeme diye bir atasözümüz var ama hiç kullanamıyoruz nedense. Adam yapmış işte ya "vaaay" dersin ya da "yaptığı yanlış" dersin. Bizde; sürekli bir çamur atma merakı...
    çamur atma merakı derken sanki videodaki kişinin yaptığı eylemin ultra süper bir şov olduğu ve benim buna çamur attığımı kastediyorsun ama her iki fikrin de yanlış. Videodaki adamın yaptığı şeyin altında SS olan her motorcunun yapabileceği bir iş olduğunu ( gerizekalı olmak şartıyla)anlatmak istedim. iki şeridin ortasından duran araçların arasından basmanın nasıl bir yetenek olduğunu sen bana açıklar mısın? Buna çamur atmak değil objektif tespit denir.Ki burada ben olayın yanlış olduğunu da vurguluyorum ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az...
    "Senin de videonu görmek isteriz" kısmına gelirsek, bir şeyi eleştirmek için o şeyi bizzat yapıyor olmak gerekmez. Bilmem anlatabildim mi!
    Şimdi burada kim kime çamur attı MT üyeleri karar versin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)