Tiger 250 mi ve Windy 125S mi satıyorum.Ne almalıyım??
Reklamlar
-
Sevgili arkadaşlar
Öncelikle hepinizin Ramazanınl kutlarım
Kanuni Tiger 250 mi ve Kanuni windy125 s mi satıyorum.
Gönlüm güzel modelli Honda Cbf 150 den yana artık Çin işlerine son verip Japon malının keyfini sürmekten yana fakat Keeway Landcruiser 250 ye gibi Çin işlerine de aklım kaymıyor değil.Güzel bir cruiser a binmekte cazip geliyor siz değerli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Reklamlar
-
5-6 bin lira para olucak heralde sattıktan sonra kışa doğru gv 250 alabilirsiniz cruiser seviyorsanız kendi motorum diye demiyorum aklıma başka cruiser gelmedi çin olmayan
-
-
STEWARD26 adlı üyeden alıntı
Gv 650 nasıl
gv 250 yeterli gelir. gv 650 daha güzel bir motosiklet. biraz daha azdır kullanıcısı piyasası biraz daha azdır bu yüzden.
hyolara kötü gözle bakma. japonlar kadar iyidir.
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
gv 250 yeterli gelir. gv 650 daha güzel bir motosiklet. biraz daha azdır kullanıcısı piyasası biraz daha azdır bu yüzden.
hyolara kötü gözle bakma. japonlar kadar iyidir.
Artık çinden vazgeçme zamanı geldi.Fakat maddi durum yüzündende zor vazgeçiliyor...
-
Artık çinden vazgeçme zamanı geldi.Fakat maddi durum yüzündende zor vazgeçiliyor...
boşver çinliyi. öldürmüyor çinli. süründürüyor..
-
gv 250 yi bir araştır arkadasım.
-
maddı sıkıntı varsa gv 250den yukarısı senı asar gıbı en ıyısı arkadaslarında dedıgı gıbı gv 250 ye bak bencede
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
maddı sıkıntı varsa gv 250den yukarısı senı asar gıbı en ıyısı arkadaslarında dedıgı gıbı gv 250 ye bak bencede
CBF 150 nasıl olur.
-
20 Temmuz 2013, 20:47
CBF 150 nasıl olur.
cok ekonomik sağlam bi makina olur kendileri.. ama zamanla uzun yolda hızı yetmez satılır gv 250 alınır. Sekil 3-a.(ben)
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
21 Temmuz 2013, 11:01
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
cok ekonomik sağlam bi makina olur kendileri.. ama zamanla uzun yolda hızı yetmez
satılır gv 250 alınır. Sekil 3-a.(ben)
Hocam yakıtı nasıl Gv 250 nin? Cbf 150 kadar dayanıklı mı?
-
21 Temmuz 2013, 11:13
Hocam yakıtı nasıl Gv 250 nin? Cbf 150 kadar dayanıklı mı?
300km de 10 lıra fazla yakıyo gv. gayet dayanıklı ve performanslı bı motor
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
21 Temmuz 2013, 14:41
Benim elimden anahtar Tornavida düşmüyor bıktım artik. Hobiyi gecti amelelik oldu.Ama Tigera binmek zevkli yinede
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
300 km de 10 lira bi yanlışlık olmasın
-
21 Temmuz 2013, 18:47
cbf 150 den 300 km de 10 lira fazla yakıyor demiş arkadaş 300 km de 10 lira değil
-
cok ekonomik sağlam bi makina olur kendileri.. ama zamanla uzun yolda hızı yetmez
satılır gv 250 alınır. Sekil 3-a.(ben)
Hocam cbf i aryormusun peki
-
hacı en500 baktınmı bayaa iyi makina ....
-
boora adlı üyeden alıntı
cbf 150 den 300 km de 10 lira fazla yakıyor demiş arkadaş 300 km de 10 lira değil
Bende ilk baş 300kmde 10lira görünce benim cub 10 lira ile zar zor 130km gidiyo kendimi az kalsın balkondan atacaktım iyiki yorumların devamını okumuşum
-
Ose adlı üyeden alıntı
Bende ilk baş 300kmde 10lira görünce benim cub 10 lira ile zar zor 130km gidiyo kendimi az kalsın balkondan atacaktım iyiki yorumların devamını okumuşum
10 lira ile 130 km yanlışın olmasin naptin ya 100 lük değil mi bu cuplar rakam cok düsük 70 80 kr a gelir benzin 5 lira olmus yaww
-
5 yıldır tiger250 kullanıyorum parçası üretilmeye devam ettikçede tiger250 sürüşü o kadar keyifli frenleme sistemi o kdr güzel görüntüsü o kdr heybetli başka motosiklet bilmem arkadaş. kymco venox250 , mondial mct250 , jinlun 250 ye bindim hiçbiri tiger kadar güzel değil. tabi ufak defek yaptırmanız gereken şeyler var yoksa keyif alamazsınız. 70 i geçince titreme yapar arka saplamalar sürekli kesilir konjektör sürekli yanar fln bi sürü sıkıntı çıkartıyor diyorlar kullanmasını bilmezsen tabi çıkartır..
-
thm46 adlı üyeden alıntı
5 yıldır tiger250 kullanıyorum parçası üretilmeye devam ettikçede tiger250
sürüşü o kadar keyifli frenleme sistemi o kdr güzel görüntüsü o kdr heybetli başka motosiklet bilmem arkadaş. kymco venox250 , mondial mct250 , jinlun 250 ye bindim hiçbiri tiger kadar güzel değil. tabi ufak defek yaptırmanız gereken şeyler var yoksa keyif alamazsınız. 70 i geçince titreme yapar arka saplamalar sürekli kesilir konjektör sürekli yanar fln bi sürü sıkıntı çıkartıyor diyorlar kullanmasını bilmezsen tabi çıkartır..
http://p1309.hizliresim.com/1f/b/sk08j.jpg
Ya hocam çok guzel diyon da titremenin kullanma ile alakası nedir yapma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)